Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα όλο νόημα - «Από επιλογή...»

Η αισιόδοξη σκέψη της παρουσιάστριας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το μήνυμα όλο νόημα - «Από επιλογή...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε μία πολύ ιδιαίτερη ανάρτηση, την οποία συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα για την δύσκολη εποχή που βιώνουμε, ξεκαθαρίζοντας πως η ίδια, από επιλογή χαμογελάει και βλέπει τα πράγματα θετικά.

Η γνωστή παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, και γι΄αυτό το λόγο προσπαθεί να μοιράζεται πολλά στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή, με τους διαδικτυακούς της φίλους. Δεν παραλείπει βέβαια να δημοσιεύει και μερικές από τις σκέψεις της.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και χθες βράδυ, με τον καιρό να έχει χαλάσει και τη βροχή να μη σταματάει ούτε λεπτό. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το περσινό καλοκαίρι, και σχολίασε το γεγονός πως φέτος, δεν πρόκειται να κάνουμε κανονικές διακοπές.

Η ίδια ωστόσο βλέπει το ποτήρι, μισογεμάτο και προσπαθεί να σκέφτεται θετικά, ακόμα και σε αυτές τις κρίσιμες ώρες με την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Να πούμε ωστόσο ότι χθες στην εκπομπή της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, έκανε μία τρομερή αποκάλυψη για τη Μαρία και τον Μπέλλο του MasterChef. Δείτε εδώ όλα είπε.

Αυτό ήταν το μήνυμα όλο νόημα της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Σήμερα (σ.σ. χθες) που καιρός ο έγινε έτσι ξαφνικά χειμωνιάτικος… αναπολώ περισσότερο από ποτέ καλοκαιρινές στιγμές.

Μόλις όμως μία όμορφη ανάμνηση τρυπώνει στο μυαλό μου καταλήγω να αναρωτιέμαι αν το φετινό καλοκαίρι θα είναι τόσο ανέμελο… Από επιλογή μου αρέσει να βλέπω πάντα το ποτήρι μισόγεμάτο κι έτσι χαμογελώ και συνεχίζω να ταξιδεύω με τη σκέψη μου. Καληνύχτα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή μήνυμα για κορωνοϊό

Το μήνυμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη

«Ήρθε αυτή η ανακοίνωση και η εξομολόγηση, σε μια στιγμή που γράφονταν πολλά. Πολλοί είχαν ξεκινήσει να προβλέπουν το τηλεοπτικό της μέλλον. Είχαν ξεκινήσει συζητήσεις για το ποιος θα την αντικαταστήσει.

Δεν είναι εύκολο. Η φόρτιση και η συγκίνηση είναι δεδομένο πως υπάρχουν. Είπε πως είναι πολύ τυχερή, γιατί μπήκε σε έναν χώρο που της ταίριαξε και την ανέδειξε ως τη μεγαλύτερη Ελληνίδα σταρ της τηλεόρασης της σύγχρονης ελληνικής εποχής.

Δεν τη ξέρω πολύ καλά. Νιώθω πως έχει την ανάγκη να ζήσει λίγο διαφορετικά. Είναι σε μια ηλικία και έχει και μια οικονομική ευχέρεια, που της το επιτρέπουν και νιώθω πως είναι μια γυναίκα που θέλει να είναι αυτή που θα ορίσει το τηλεοπτικό της μέλλον και το πότε θα φύγει.

Θέλει να είναι εκείνη που θα ορίσει τη στιγμή της αποχώρησής της. Εγώ θα πω για μία ακόμη φορά ότι η γυναίκα παραδίδει μαθήματα διαχείρισης εικόνας. Είναι εκείνη που γράφει το σενάριο της ζωής της. Ξέρει τι θέλει, πώς να το διεκδικεί και πώς να το παίρνει.

Μπράβο της. Είναι από τις λίγες σταρ της τηλεόρασης που δεν τις έδιωξε ούτε το σύστημα, ούτε ο κόσμος, ούτε η ηλικία. Είναι μια γυναίκα που αποφασίζει να αποχωρήσει ενώ είναι ακόμα στην κορυφή»