Η ανακοίνωση του STAR για το MasterChef και το Silver Award

Τι θα δούμε σήμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η ανακοίνωση του STAR για το MasterChef και το Silver Award

Ο τελικός του Silver Award θα προβληθεί στο αποψινό επεισόδιο του MasterChef που ξεκινάει στις 21:00 το βράδυ. Το Star μάλιστα, εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα θα δούμε στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του σταθμού...

5η μέρα Silver Award!

Η ώρα του Τελικού έχει φτάσει. Ο εξώστης είναι έτοιμος να επέμβει, όπου χρειαστεί αλλά και έτοιμος να γίνει μάρτυρας σε μία μάχη, που εύκολα θα τη χαρακτήριζε κάποιος «η μάχη των φύλων».

Η Μαρία, νικήτρια από την πρώτη κιόλας ημέρα του Silver Award, από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, έχει απέναντί της τον Δημήτρη, από την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Τα πράγματα, όπως φαίνονται για το ζευγάρι του τελικού -και όχι μόνο- θα είναι αρκετά δύσκολα, αφού έφτασαν να διεκδικούν μαζί τον τίτλο του νικητή του Silver Award και το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Η Silver Week φαντάζει σαν “picture in picture”, αφού αποτελεί ένα αρκετά έντονο διαγωνιστικό κομμάτι του μεγαλύτερου μαγειρικού διαγωνισμού στην ελληνική τηλεόραση. Το MasterChef 4 δε θα απογοητεύσει ούτε αυτή τη φορά, αφού το πιάτο που καλούνται να αντιγράψουν πιστά οι δύο διαγωνιζόμενοι, είναι ένα δημιούργημα των τριών καλεσμένων chef, Δήμου Μπαλόπουλου, Χάρη Αντωνόπουλου και Νίκου Θωμά.

Άλλωστε έχει τονιστεί πολλές φορές ότι τίποτα δεν χαρίζεται σε αυτόν τον διαγωνισμό – μόνο κερδίζεται!

Ωστόσο, δείτε το όνομα «βόμβα» του νικητή του MasterChef, το οποίο πρόδωσε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού.

STAR MasterChef Silver Award

Η στιγμή που ο Μπέλλος και η Μαρία περνάνε στον τελικό του Silver Award στο MasterChef

Αυτός είναι ο δεύτερος παίκτης που πέρασε στον τελικό του Silver Award του MasterChef. Μετά την νίκη της Μαρίας ένας ακόμη παίκτης κατάφερε να κερδίσει και θα είναι αυτός που θα διεκδικήσει μαζί της το έπαθλο των 10.000 ευρώ.

Η Μαρία από την ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη ήταν η παίκτρια που πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Silver Award, αφού το πιάτο της ενθουσίασε τους κριτές.

Δημήτρης και Τζόν στη συνέχεια του ημιτελικού κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο χωρίς συνταγή και αυτός που τα κατάφερε καλύτερα ήταν τελικά ο Δημήτρης. Εδώ σας έχουμε μία απίστευτη αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει.

Δημήτρης και Μαρία θα διαγωνιστούν απόψε στο μεγάλο τελικό του Silver Award και ένας θα κερδίσει τα 10.000 ευρώ και τη βαλίτσα με τα μαχαίρια.

Δείτε το βίντεο: