GNTM: Αδιανόητο! Παίκτης του "Game of Love" θα συμμετάσχει στο ριάλιτι

Ποιος είναι;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
GNTM: Αδιανόητο! Παίκτης του

Παίκτης που πήρε μέρος στο Game of Love είναι έτοιμος να συμμετάσχει στο νέο κύκλο του GNTM. Ο ίδιος έκανε την αποκάλυψη για την συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας του star και έδωσε και μερικές λεπτομέρειες.

Το GNTM θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες την επόμενη σεζόν αρκετά διαφορετικό. Αυτό καθώς στο ριάλιτι μόδας θα συμμετάσχουν τόσο αγόρια, όσο και κορίτσια την φετινή σεζόν.

Ανάμεσα στα υποψήφια μοντέλα του GNTM είναι και ο Παναγιώτης Παρούσος. Τον ίδιο τον είχαμε γνωρίσει μέσα από τη συμμετοχή του στο Ελλάδα Έχεις Ταλέντο, αλλά και στο Game of Love.

Ο Παναγιώτης Παρούσος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της Ευτυχείτε και αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμέτοχής του στο ριάλιτι μόδας.

«Ισχύει πως είμαι ένα από τα υποψήφια μοντέλα του GNTM. Ξεκίνησε από χαβαλέ. Μου άρεσε. Θα ήθελα να βλέπω τον εαυτό μου στα περιοδικά και την τηλεόραση. Τώρα πιστεύω πως είναι καλή ευκαιρία το GNTM για να σε αναδείξει και να γίνεις πολύ γρήγορα αναγνωρίσιμος. Έχω παρακολουθήσει και το GNTM του εξωτερικού. Πιστεύω πως θα έχει πολύ ίντριγκα τώρα που θα είναι αγόρια και κορίτσια» είπε ο Παναγιώτης Παρούσος. Ωστόσο μια πρώην παίκτρια του GNTM. Μοίρασε εγκεφαλικά με τις αποκαλύψεις της.

Δείτε το βίντεο:

GNTM: Τα γυρίσματα ξεκίνησαν - Αυτές είναι οι ερωτήσεις που κάνουν στους υποψήφιους

Τα γυρίσματα για τον 3ο κύκλο του GNTM ξεκίνησαν και έγιναν γνωστές οι ερωτήσεις που κάνουν στους υποψήφιους με το που μπουν στην αίθουσα για τις audition. Την παρασκευή και το Σάββατο πραγματοποιήθηκαν τα pro-casting στα studio Καραμάνος.

Οι υποψήφιοι που έμπαιναν στην αίθουσα συναντούσαν τρεις γυναίκες και έναν άνδραν. Ανάμεσά τους βρισκόταν και η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Αποκλειστικές πληροφορίες αποκάλυψαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

Η κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου βρέθηκε έξω από τα studio και ρώτησε τους υποψήφιους τι έγινε κατά τη διάρκεια των casting.

Οι υποψήφιοι ρωτήθηκαν από την επιτροπή, μεταξύ άλλων, ποιος είναι ο στόχος τους, για ποιον λόγο δήλωσαν συμμετοχή, αν έχουν σχέση, αν ζηλεύει το ταίρι τους και αν έχουν λευκό ποινικό μητρώο.

Την Μαρία σήμερα την έχετε δει; Έναν χρόνο περίπου μετά τη συμμετοχή της έχει γίνει άλλος άνθρωπος.