Άννα Βίσση: Θα πάθετε πλάκα! Ποια η σχέση της με τον Γιώργο Αυτιά;

Δεν είχαμε ιδέα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Άννα Βίσση: Θα πάθετε πλάκα! Ποια η σχέση της με τον Γιώργο Αυτιά;

Θα πάθετε πλάκα! Ποια η σχέση της Άννας Βίσση με τον Γιώργο Αυτιά; Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο δημοσιογράφος μέσα από την εκπομπή του. Αν και γνωρίζονται πολλά χρόνια δεν είχαμε ιδέα για αυτό.

Το πρωί της Τετάρτης ένα βίντεο της εκπομπής “Στη Φωλιά των Κούκου” αποκάλυψε κάτι που κανείς δεν γνώριζε. Συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση και ο Γιώργος Αυτιάς ήταν συμφοιτητές τα χρόνια που σπούδαζαν στη Νομική σχολή.

Την αποκάλυψη, μάλιστα, την έκανε ο ίδιος ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του.

“Θυμάμαι εκείνη την εποχή που έμπαινε η Άννα η Βίσση στο Συνταγματικό Δίκαιο επί Κασιμάτη. Ναι, η Άννα η Βίσση, πτυχιούχος Νομικής”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αυτιάς. Πριν λίγο καιρό προκάλεσε συγκίνηση με την ανάρτηση που έκανε μαζί με την κόρη της.

Πριν Γιώργο Αυτιά και η Ρούλα Κορομηλά ξέθαψε βίντεο από το παρελθόν με την Άννα Βίσση

Η Ρούλα Κορομηλά ξέθαψε βίντεο από το παρελθόν με την Άννα Βίσση που είναι αγνώριστες και οι δυο! Δεν αναγνωρίσαμε ούτε την παρουσιάστρια αλλά, ούτε και την τραγουδίστρια καθώς πραγματικά, ήταν άλλοι άνθρωποι.

Η Ρούλα Κορομηλά είναι αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης η οποία χάραξε μια λαμπρή πορεία στον χώρο. Έχει κάνει τρελές επιτυχίες και το τηλεοπτικό κοινό την είχε αγαπήσει πάρα πολύ. Ωστόσο, η ίδια πλέον έχει πάρει την απόφαση να απέχει από το χώρο.

Πολλές φορές, όμως δημοσιεύει στα social media της διάφορες στιγμές, από τις εκπομπές που παρουσίαζε η ίδια στο παρελθόν με τεράστια επιτυχία.

Πρόσφατα δημοσίευσε και αυτό το βίντεο με την Άννα Βίσση που πραγματικά είναι και οι δυο αγνώριστες, καθώς είναι τραβηγμένο αρκετά χρόνια πριν.«Μου στέλνετε άπειρα βιντεάκια και σας ευχαριστώ ! Χορός ε; Όχι αστεία, τα σπάγαμε » έγραψε στην ανάρτηση της.

Δείτε το βίντεο: