Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεσπά κατά του Λάκη Γαβαλά: «Ούτε κατίνες να ήμασταν»

Η κόντρα συνεχίζεται

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεσπά κατά του Λάκη Γαβαλά: «Ούτε κατίνες να ήμασταν»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεσπά κατά του Λάκη Γαβαλά για ακόμα φορά, λέγοντας πως «ούτε κατίνες να ήταν οι δυο τους». Οι δηλώσεις που έκανε πριν λίγο καιρό ο σχεδιαστής, φαίνεται πως έχουν μείνει ακόμα στον κομμωτή.

Δηλώσεις σε τηλεοπτική εκπομπή έκαναν ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα, μετά το τέλος του γυρίσματος για το νέο επεισόδιο του J2US.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπήρξε όλο αυτό με τον Λάκη. Δεν ξέρω τι συμβαίνει. Μήπως θέλει διαφήμιση; Δεν μπορώ να καταλάβω τι τον έχει πιάσει. Τον έχει πιάσει μανία με μένα. Λέει να κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα περπατήσει καλύτερα με τακούνια; Αν είναι δυνατόν! Ούτε κατίνες να ήμασταν», είπε ο Τρύφωνας Σαμαράς. Η τελευταία του εμφάνιση στο show, ωστόσο προκάλεσε πανικό. Δείτε εδώ

«Τα κορίτσια μου ανυπομονούν να γνωρίσουν τον Τρύφωνα. Τον έχω καλέσει σπίτι μου πολλές φορές, αλλά δεν έρχεται», είπε γελώντας η Χαρά Βέρρα.

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεσπά ξανά κατά του Λάκη Γαβαλά: «Δεν ντρέπεται λίγο; Αυτό έχω να πω»

Ο Τρύφωνας Σαμαράς ξεσπά ξανά κατά του Λάκη Γαβαλά. «Δεν ντρέπεται λίγο; Αυτό έχω να πω» είπε ο γνωστός κομμωτής για τις δηλώσεις που κάνει για εκείνον ο σχεδιαστής και για την κόντρα που έχει ξεσπάσει τώρα τελευταία μεταξύ τους.

Μια νέα κόντρα έχει δημιουργηθεί στην ελληνική showbiz ανάμεσα στον Τρύφωνα Σαμαρά και τον Λάκη Γαβαλά, με τις δηλώσεις να πάνε και να έρχονται τις τελευταίες ημέρες.

Το ξέσπασμα του Τρύφωνα Σαμαρά κατά του Λάκη Γαβαλά

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Λάκης Γαβαλάς εκνευρίστηκε όταν είδε όταν είδε ότι ο κομμωτής Στέφανος Βασιλάκης, που έκανε το χτένισμα του Τρύφωνα Σαμαρά στο Just the two of us, χρησιμοποίησε μια τεχνική που είχε παρουσιάσει εκείνος πρώτη φορά σε fashion show των LAK και είχε κατοχυρωθεί ως δημιουργία του brand του, μιας και αναφερόμαστε στον Λάκη Γαβαλά. Ο σχεδιαστής έκανε εμφάνιση με μια τσάντα 65.000. Όταν την δείτε θα σας "πέσει" το σαγόνι.

Από τότε έχει ξεσπάσει μια κόντρα μεταξύ τους με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν. Σήμερα Δευτέρα, στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο Τρύφωνας Σαμαράς και όταν η Φαίη Σκορδά του είπε πως ο Λάκης Γαβαλάς τον χαρακτήρισε παρατράγουδο της Αννίτας Πάνια, εκείνος εκνευρίστηκε on air.

«Με ενημερώνουν οι καλοί μου συνεργάτες από το κοντρόλ ότι είναι καλεσμένος ο Λάκης Γαβαλάς στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και είπε “Ότι είσαι παρατράγουδο σαν τον Βας Βας Παρασκευάς”», είπε η Φαίη Σκορδά με τον Τρύφωνα Σαμαρά να απαντάει: «Εντάξει, νομίζω ο κύριος Γαβαλάς το έχει παραξηλώσει το θέμα. Πρώτον έχει βγει από χθες στην Τατιάνα, σήμερα βγήκε στην Τσιμτσιλή, χθες με μια τσάντα που είπε ότι κάνει 60.000 ευρώ και εμείς να τον λυπηθούμε; Δηλαδή, δεν το καταλαβαίνω.

Σε αυτή την εποχή που είμαστε, με αυτή την κρίση, με αυτά που περνάμε, μας ενδιαφέρει αν ο κύριος Γαβαλάς κρατάει τσάντα 60.000 ευρώ; Δεν ντρέπεται λίγο; Αυτό έχω να πω μόνο, δεν έχω να πω κάτι. Εύχομαι και εγώ στην ηλικία του να κρατιέμαι έτσι» είπε.