Χαρά Βέρρα: Η απίστευτη αποκάλυψη για τις ίντριγκες στο J2US - «Στην αρχή δεν...»

Μίλησε ανοιχτά για όλα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρά Βέρρα: Η απίστευτη αποκάλυψη για τις ίντριγκες στο J2US - «Στην αρχή δεν...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε η Χαρά Βέρρα για τις ίντριγκες που σημειώνονται στο «Just the two of us». Η αγαπημένη τραγουδίστρια, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μίλησε για όλα.

Η Χαρά Βέρρα,παραδέχθηκε, μέσα σε όλα, πως ήταν αρχικά αρνητική στο να πει το «ναι» στο τραγουδιστικό σόου του OPEN, αλλά την έπεισε ο σύντροφός της.

Χαρά Βέρρα J2US

Πιο συγκεκριμένα, η Χαρά Βέρρα σημείωσε χαρακτηριστικά στον δημοσιογράφο Αρτ πως «στην αρχή δεν ήθελα να πάω στο J2US και ο σύντροφος μου με έπεισε. Είναι και πολύ φίλος μου ο Νίκος Κοκλώνης, τον αγαπάω και με αγαπάει»

«Δεν μου αρέσουν οι ίντριγκες που γίνονται μέσα στο παιχνίδι, δεν τις δημιούργησα ποτέ και δεν μου αρέσει αυτό» συμπλήρωσε, με ειλικρίνεια, η παρτενέρ του Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US

«Έχω δυο κόρες, την Κωνσταντίνα και την Γεωργία, μια εγγονή και τον Αύγουστο κλείνω τα 47» τόνισε, με χαμόγελο, η Χαρά Βέρρα σε άλλη ερώτηση.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες για την Χαρά Βέρρα, «έσκασαν» μερικά πολύ δυσάρεστα νέα για την προσωπική της ζωή.

Χαρά Βέρρα: Ζήτησε συγνώμη από τον Τρύφωνα Σαμαρά μετά τον χαμό στο J2US - "Ένιωσα άσχημα"

Δημόσια συγνώμη ζήτησε από τον Τρύφωνα Σαμαρά, η Χαρά Βέρρα που μίλησε στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων ότι ένιωσε άσχημα, που δεν πήρε θέση για τα όσα έγιναν.

Ένας χαμός έχει γίνει μετά και την εμφάνιση που έκαναν στο J2US η Χαρά Βέρρα και ο Τρύφωνας Σαμαράς και η οποία συγκέντρωσε διάφορα σχόλια με τις "βολές" να δίνουν και να παίρνουν τις επόμενες ημέρες. Η ίδια μίλησε στον Αρναούτογλου και το Live Tonight και όπως ήταν φυσικό δέχτηκε ερώτηση και για τα όσα έχουν γίνει.

Στο συγκεκριμένο θέμα και η επιτροπή είχε δίκιο και από την πλευρά του και ο Τρύφωνας, γιατί αυτός είναι. Δεν πήρα θέση γιατί δεν ήθελα να πάρει έκταση η συζήτηση περί παράδοσης. Ένιωσα άσχημα, ίσως έπρεπε να μιλήσω και να τον στηρίξω.

Του ζητάω συγγνώμη, τον αγαπάω πολύ... Ήρθα σε δύσκολη θέση. Αρχικά, το τραγούδι αυτό δεν ήταν παραδοσιακό, όταν μιλάμε για παράδοση μιλάμε για πολλά χρόνια πριν. Το συγκεκριμένο τραγούδι είναι πιο καινούργιο και δεν είναι παραδοσιακό" είπε χαρακτηριστικά. Δείτε και το σχετικό βίντεο που ακολουθεί.

Σας έχουμε βέβαια και τα "βέλη" που πέταξε ο Τρύφωνας Σαμαράς κατά του Λάκη Γαβαλά. Το μαλλιοτράβηγμα συνεχίζεται. Δείτε εδώ τα όσα είπε!