MasterChef: "Έσκασε" το trailer της Δευτέρας - Τρεις θα φύγουν από τον διαγωνισμό

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef:

"Έσκασε" το trailer της Δευτέρας για το MasterChef. Τρεις θα φύγουν από τον διαγωνισμό την επόμενη εβδομάδα. Μετά την Silver Week που νικητής ήταν ο Δημήτρης Μπέλλος, δύσκολες δοκιμασίες περιμένουν τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής.

Η Silver Award Week έφτασε στο τέλος της και ο μεγάλος νικητής των 10.000 ευρώ είναι ο Δημήτρης Μπέλλος, ο οποίος όλη την εβδομάδα επέδειξε άριστες μαγειρικές ικανότητες.

Τη Δευτέρα 1/6 μία δύσκολη εβδομάδα ξεκινά, καθώς ήρθε η ώρα κάποιοι ν’ αποχωρήσουν. Τρεις και όχι ένας, όπως συνηθιζόταν ως τώρα, θ’ αποχαιρετήσουν μια για πάντα το «ταξίδι» του MasterChef 4. Δείτε ωστόσο και τι είπε ο αδερφός του Μπέλλου για τη σχέση του με την Μαρία.

Ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό του 2020, όλα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Συντονιστείτε τη Δευτέρα 1/6/2020 στις 21.00 στο Star!

Ποιοι είναι οι τρεις που φεύγουν από το MasterChef

Τι σας έχω, τι σας έχω; Καυτό spoiler για το Masterchef σας έχω αφού οι δυο επόμενες αποχωρήσεις θα είναι πραγματική "βόμβα" στο παιχνίδι.

Όπως ήδη σας είχα αναφέρει - δείτε εδώ. - η Ντέμη πέρασε την πόρτα της εξόδου. Ωστόσο, το ρεπορτάζ μου δεν σταματάει εδώ και θα σας αποκαλύψω μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog όχι μόνο ποιος θα αποχωρήσει την επόμενη εβδομάδα αλλά ποιος θα φύγει και την μεθεπόμενη και θα έχουμε μια συγκλονιστική αποχώρηση, αφού θα φύγει ένας από τους άντρες που έχει πολυσυζητηθεί στο παιχνίδι. Να θυμάστε πως το διαβάσατε πρώτοι εδώ!

Spoiler: Ποιοι οι δυο παίκτες που αποχωρούν από το Masterchef

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μου και θα σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog μετά την αποχώρηση της Ντέμη, την πόρτα της εξόδου θα ακολουθήσει και η Μαριάννα αλλά η αποχώρηση "βόμβα" είναι η επόμενη, μετά της Μαριάννας!

Masterchef spoiler αποχώρηση Μαρίαννα

Spoiler Masterchef - Η αποχώρηση "βόμβα"

Η επόμενη που θα φύγει θα είναι η Μαρλέν και πληροφορίες μου αναφέρουν και σας μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη - γιατί άνθρωποι είμαστε και λάθη κάνουμε - πως και ο Διονύσης θα βρεθεί εκτός διαγωνισμού!

Masterchef spoiler Διονύσης πρωϊός

Ο Διονύσης συγκλόνισε εξαρχής στο παιχνίδι όταν αναφέρθηκε στον θάνατο του γιου του και η ζωή του γενικά έχει απασχολήσει - δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες αλλά και το τι ανατριχιαστικό έγραψε πάνω στον τάφο του γιου του!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, λοιπόν, αυτοί οι δυο παίκτες είναι εκείνοι που θα φύγουν στα επόμενα επεισόδια!