Έκτορας Μποτρίνι: Επιστρέφει στη τηλεόραση και δεν φαντάζεστε που θα τον δούμε

Σε ποιο κανάλι θα τον δούμε

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Έκτορας Μποτρίνι: Επιστρέφει στη τηλεόραση και δεν φαντάζεστε που θα τον δούμε

Επιστρέφει στη τηλεόραση ο Έκτορας Μποτρίνι και δεν φαντάζεστε που θα τον δούμε.Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή, Το πρωινό! Η Φαίη Σκορδά και η ομάδα της αποκάλυψαν ότι ο Έκτορας Μποτρίνι θα είναι στον Alpha!

H παρουσιάστρια ρώτησε αν έπεσαν οι υπογραφές και δεν γνώριζαν ακόμα, όμως ήξεραν ποια εκπομπή θα παρουσιάσει στον Alpha και αυτή είναι το Hell’s Kitchen!

Ο κορυφαίος σεφ ο οποίος έχει καταφέρει να κάνει μεγάλες επιτυχίες στο παρελθόν τόσο σε τηλεοπτικό επίπεδο όσο και εκτός αυτού, είχε μιλήσει για το MasterChef και τόνισε πως η κουζίνα έτσι και αλλιώς έχει στοιχεία ριάλιτι και στην πραγματικότητα και το εν λόγω παιχνίδι το παρακολουθεί. Δείτε εδώ και περισσότερες λεπτομέρειες για την εκπομπή που θα αναλάβει.

Εκτός από τον Έκτορα Μποτρίνι μια ανακοίνωση έσκασε και για τον Alpha

Από τον ALPHAtv «έσκασε» ανακοίνωση για το αποψινό δελτίο ειδήσεων με τον Αντώνη Σρόιτερ. Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, απόψε, στις 19:00 θα είναι ο καλεσμένος του.

Απόψε, στις 19:00, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, εξηγεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία μετά την πανδημία του κοροναϊού κι απαντά στις ερωτήσεις του Αντώνη Σρόιτερ.

ALPHA Αντώνης Σρόιτερ ανακοίνωση

Τι προβλέπει για την ύφεση, κυρίως, στην αγορά εργασίας;

Τι απαντάει στην κυβέρνηση για το κόστος των μέτρων που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ;

Ποια η θέση του ΣΥΡΙΖΑ στην κλιμακούμενη τουρκική προκλητικότητα;

Πότε προβλέπει εκλογές;

Δείτε ωστόσο και την απίστευτη ανακοίνωση που έκανε ο ALPHAtv για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το κανάλι μόλις έκανε γνωστή την είδηση πως το μοντέλο θα ανήκει στο δυναμικό του από την νέα τηλεοπτική σεζόν που θα ξεκινήσει τον Σεπτέμβριο.