Πρωινό και Ευτυχείτε έπαιζαν την ίδια στιγμή το ίδιο "αποκλειστικό" ρεπορτάζ

Απίστευτο περιστατικό στην ελληνική τηλεόραση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πρωινό και Ευτυχείτε έπαιζαν την ίδια στιγμή το ίδιο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην ελληνική τηλεόραση, όταν Πρωινό και Ευτυχείτε έπαιξαν στην ίδια στιγμή στον αέρα το ίδιο "αποκλειστικό" ρεπορτάζ με αγαπημένη ηθοποιό να μιλάει για... πρώτη φορά στην κάμερα τους.

Συγκεκριμένα στην κάμερα και των δύο εκπομπών, ωστόσο ξεχωριστά, έκανε δηλώσεις η Βάσω Λασκαράκη. Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα γυρίσματα της σειράς «Έρωτας Μετά», όπως και στο νέο επαγγελματικό της βήμα, το οποίο όπως όλα δείχνουν και λέγονται θα είναι στον ALPHA και σε θέση παρουσιάστριας.

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη να μην έχει δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις, ωστόσο, τα ρεπορτάζ των εκπομπών έχουν αναφέρει μέχρι και το ποια ζώνη θα πάρει, αλλά και τα ραντεβού που είχε με το κανάλι για τα οικονομικά ζητήματα.

Ωστόσο σήμερα, στην τηλεόραση που προβλήθηκαν οι νέες της δηλώσεις, είδαμε πως τις έκανε... αποκλειστικά σε δυο κανάλια. Στον ΑΝΤ1 και στη Φαίη Σκορδά, όπως και στο OPEN και στην Κατερίνα Καινούργιου.

Το αποκλειστικό της Βάσως Λασκαράκη στο Ευτυχείτε

Το αποκλειστικό της Βάσως Λασκαράκη στο Πρωινό

Οι δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη στο Πρωινό για την εκπομπή της στον ALPHA

«Αισθάνομαι περίεργα αλλά χαίρομαι» είπε η Βάσω Λασκαράκη αρχικά για το τέλος των γυρισμάτων του Έρωτας Μετά στο Πρωινό.

Ωστόσο, όσον αφορά την εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ALPHA δήλωσε: «Δεν θα σας πω κάτι. Να είστε όλοι καλά, να μου ευχηθείτε να είμαι κι εγώ καλά. Να έχουμε ένα ωραίο καλοκαίρι, να έχουμε την υγειά μας. Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Το καλοκαίρι θα με βρει στην Κρήτη σίγουρα, τον περισσότερο καιρό υποθέτω, όπως κάθε χρόνο».

Ωστόσο, αποκλειστικές δηλώσεις της Βάσως Λασκαράκη είχε παίξει και χθες, το Happy Day με την ηθοποιό να μιλάει για τα επαγγελματικά της σχέδια, αλλά και τις καλοκαιρινές της διακοπές. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε.