Ματέο Παντζόπουλος: Η μητέρα του ανέβασε φωτογραφία και έκανε... μοιραίο λάθος

Βρίσκεται ήδη στην Άνδρο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ματέο Παντζόπουλος: Η μητέρα του ανέβασε φωτογραφία και έκανε... μοιραίο λάθος

Η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, Λιλίκα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της από την Άνδρο, ωστόσο έκανε ένα... μοιραίο λάθος που λίγοι κατάλαβαν με την πρώτη ματιά.

Η κυρία Λιλίκα λοιπόν, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από την αγαπημένη της παραλία στο νησί, η οποία είναι και η αγαπημένη της νύφης της, Ελένης Μενεγάκη. (Δείτε εδώ φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει η παρουσιάστρια).

Η μητέρα του Ματέο Παντζόπουλου, έχει επίσης μεγάλη αδυναμία στην Άνδρο και περνάει στο νησί πολύ καιρό ειδικά, την θερινή περίοδο. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, θέλησε να δημοσιεύσει την παρακάτω φωτογραφία. Ωστόσο, ούτε η ίδια πρέπει να παρατήρησε ένα... λάθος.

Συγκεκριμένα, η φωτογραφία πρέπει να είναι τραβηγμένη από την οθόνη του υπολογιστή της, καθώς έχει πάνω της τον κέρσορα.

Μάτεο Παντζόπουλος μητέρα Άνδρος

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Μενεγάκη και ο Ματέο Παντζόπουλος έκαναν πρόταση σε παίκτη του MasterChef για να δουλέψει στην Άνδρο, αλλά εκείνος τους... "έριξε" άκυρο.

Αυτά θα κληρονομήσει ο Ματέο Παντζόπουλος από την μητέρα του και τον πατέρα του

Κι όμως, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει την εμφάνισή του ένα δημοσίευμα που αφορούσε το ποσό που θα κληρονομήσει ο Ματεό Παντζόπουλος, ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, από την οικογένειά του.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα είχε διαδοθεί με ταχύτητα φωτός και είχε γίνει πρώτο θέμα συζητήσεων παντού.

Το δημοσίευμα της εφημερίδας Spirto που υπογράφει ο Ανδρέας Βλάσσης, αποκάλυψε το ποσό που ανήκει στην οικογένειά του. Σύμφωνα πάντα, λοιπόν, με το δημοσίευμα, η περιουσία του Μάκη Παντζόπουλου αγγίζει τα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Ποιανού μεγάλου βιομήχανου είναι εγγονός ο σύζυγος της Ελένης Μενεγάκη, Ματέο Παντζόπουλος

Η βασίλισσα της πρωινής ζώνης, ζει τον απόλυτο έρωτα εδώ και κάποια χρόνια έχοντας στο πλευρό της τον Ματεό Παντζόπουλο!

Ο Ματέο Παντζόπουλος γεννήθηκε το 1969 στο Λονδίνο και κατάγεται από τα Λιβάδεια της Άνδρου. Σχολείο πήγε σε μεγάλο ιδιωτικό εκπαιδευτικό ίδρυμα των Αθηνών, ενώ έκανε σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και μεταπτυχιακό στα Οικονομικά στη Νέα Υόρκη, όπου και ασχολήθηκε εκτενώς με τον τομέα της Οικολογικής Επιχειρηματικότητας.

Είναι ιδιοκτήτης μιας έκτασης στην Άνδρο, όπου και δημιούργησε ένα ξενοδοχείο εναλλακτικών διακοπών, εφαρμόζοντας όλα αυτά που σπούδασε στη Νέα Υόρκη.

Και κάπου εδώ έρχεται η μεγάλη αποκάλυψη! Ποιανού μεγάλου βιομήχανου είναι εγγονός ο Μάκης Παντζόπουλος; Πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι εγγονός του βιομήχανου Ελευθερίου Μαντζίκα, συνιδρυτή της εταιρίας των ζυμαρικών Misco.