Χαρές στην οικογένεια της μικρής Τζουλιάνας από τις 8 Λέξεις - Τρυφερά στιγμιότυπα

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της μικρής Τζουλιάνας από τις 8 Λέξεις - Τρυφερά στιγμιότυπα

Χαρά επικρατεί στην οικογένεια της μικρής Τζουλιάνας, της νεαρής πρωταγωνίστριας από τις 8 Λέξεις. Τα στιγμιότυπα που βγήκαν στην δημοσιότητα, είναι πολύ τρυφερά, αφού η μαμά της γιόρτασε τα γενέθλια της.

Η Μαρία Κωνσταντίνου έκανε ένα μικρό πάρτι για λίγους φίλους και συγγενείς και διασκέδασαν μαζί με τα δυο αγγελούδια της.

Η ευτυχισμένη μαμά η οποία όταν η Τζουλιάνα πρωταγωνιστούσε στο Τατουάζ υποδυόταν την νταντά της, έγινε 28 χρονών και δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη με τα δυο της παιδάκια.

Τζουλιάνα 8 Λέξεις

Να σημειώσουμε πως σε λίγες μέρες αναμένεται να αρχίσουν γυρίσματα οι «8 λέξεις», ωστόσο οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μας λένε ότι τα καινούρια επεισόδια της σειράς θα αρχίσουμε να τα βλέπουμε από τη νέα σεζόν. Ο Σεπτέμβρης, λοιπόν, θα φέρει στην επιφάνεια πολλές ανατροπές αλλά και πολλούς χωρισμούς. Ένας από αυτούς θα είναι και της Ηλιάνας με τον Αλέκο. Ένας χωρισμός που έχει πολλά εμπόδια, εκβιασμούς και απειλές.

Δείτε την μικρή Τζουλιάνα μαζί με τον Στέφανο Μιχαήλ που πρωταγωνιστούν στις 8 Λέξεις, αλλά έπαιζαν και στο Τατουάζ

Η κόρη του Αλέξανδρου Μελά στο Τατουάζ είναι σαν «ψεύτικη». Του έχει «κλέψει» το μυαλό του Στέφανου Μιχαήλ, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφία τους ένα χρόνο περίπου μετά το τέλος της σειράς.

Η μικρή Λήδα Μελά, η όπως είναι το πραγματικό της όνομα Τζουλιάνα Κλεάνθους έκανε το τηλεοπτικό κοινό να την αγαπήσει από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Η μικρή ηθοποιός έχει μεγάλο ταλέντο όπως είδαμε στην υποκριτική, παρά το νεαρό της ηλικίας της, κάτι που έκανε το κοινό να την λατρέψει περισσότερο.

Ο Στέφανος Μιχαήλ, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία από τα γυρίσματα και έγραψε στην λεζάντα του «Αγάπη μου όμορφη!!».

Στέφανος Μιχαήλ Τατουάζ κόρη

Την οικογένεια του ηθοποιού την έχετε δει; Με την αδερφή του μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό.