Δανάη Παππά: Θα πάθετε πλάκα με το αρετουσάριστο κορμί του συντρόφου της Ρωξάνης από τις 8 Λέξεις

Που πήγε με τον καλό της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δανάη Παππά: Θα πάθετε πλάκα με το αρετουσάριστο κορμί του συντρόφου της Ρωξάνης από τις 8 Λέξεις

Τις διακοπές της απολαμβάνει η Δανάη Παππά, αφού τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις», έχουν "παγώσει" μέχρι ώρας λόγω του κορωνοϊού. Όπως είχαν αποκαλύψει οι ιθύνοντες της σειράς, λόγω του ότι οι μισοί ηθοποιοί είναι στην Κύπρο είναι πολύ δύσκολο να μετακινηθούν. Για το λόγο αυτό, η τηλεοπτική Ρωξάνη, βρήκε χρόνο και έκανε ρομαντικό ταξίδι με τον σύντροφό της. Με το κορμί του, που είναι αρετουσάριστο θα πάθετε πλάκα.

Η Δανάη Παππά εδώ και πολλούς μήνες έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του, Λάμπρου Λαζαρίδη. Το ζευγάρι έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας για να προστατεύσει την σχέση του, ωστόσο αρκετές αναρτήσεις τους, τους έχουν "προδώσει".

Μπορεί να πέρασαν την καραντίνα σπίτι, όπως όλοι μας άλλωστε, ωστόσο αυτές τις ημέρες βρίσκονται στην όμορφη Πρέβεζα και απολαμβάνουν τις ομορφιές του τόπου. Οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι μαγευτικές.

Όπως θα δείτε μάλιστα, από τις δημοσιεύσεις της με μαγιό, η Δανάη Παππά, έχει κορμί λαμπάδα! Δείτε ωστόσο, τι έκανε στην καραντίνα με τον σύντροφό της,

Δανάη Παππά σύντροφός

Δανάη Παππά Ρωξάνη 8 Λέξεις

Δείτε την Δανάη Παππά σε μια πρόσφατη έξοδο με τον σύντροφό της

Πιάσαμε στα «πράσα» πρώην ηθοποιό του Τατουάζ και μείναμε κι εμείς όταν γύρισε στις κάμερες και ήταν η Δανάη Παππά! Η ίδια, δεν σταμάτησε λεπτό να φιλάει τον σύντροφό της και τους τσακώσαμε στις πιο καυτές φωτογραφίες με διαφορά.

Η ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από την σειρά του Alpha, ήταν full in love και δεν το κρύβει! Άλλωστε έκανε δημόσια έξοδο με τον σύντροφό της Λάμπρο Λάζαρη σε νυχτερινό κέντρο. Ντυμένη με άψογο στιλ, οι φωτογράφοι δεν τράβηξαν λεπτό τις κάμερες από πάνω της.

Έχει άλλωστε τρομερή αίσθηση της μόδας και όλα τα looks της το αποδεικνύουν (Δείτε εδώ ένα συγκλονιστικό με ρούχα που έχουμε όλες). Λάμπρος και Δανάη ήταν σε τρελά κέφια και αποχώρησαν από το Έναστρον τις πρώτες πρωινές ώρες. Ιδού και οι φωτογραφίες του Youweekly.gr:

Δανάη Παππά σύντροφοςΔανάη Παππά Τατουάζ σύντροφοςΔανάη Παππά ΤατουάζΔανάη Παππά Λάμπρος Λάζαρης