Νίκος Χαρδαλιάς: Διήμερο με την οικογένειά του μετά την άρση των μέτρων!

Που πήγαν; Όλες οι λεπτομέρειες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Χαρδαλιάς: Διήμερο με την οικογένειά του μετά την άρση των μέτρων!

Ξέγνοιαστες διακοπές και στιγμές με την οικογένειά του αποφάσισε να ζήσει ο Νίκος Χαρδαλιάς έστω και για δυο ημέρες μετά την άρση των μέτρων και το Youweekly.gr έχει όλες τις λεπτομέρειες.

Η άρση της απαγόρευσης των μετακινήσεων είναι γεγονός, μαζί με το τέλος της καθημερινής ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας, με πολλούς να πεθυμούν τον χαιρετισμό του αμέσως μετά τις ανακοινώσεις Σωτήρη Τσιόδρα, που ξεκινούσε πάντα ως «Καλησπέρα σας και από την Πολιτική Προστασία»...

Αφού έφερε εις πέρας το δύσκολο έργο που ανέλαβε από τον περασμένο Φεβρουάριο (δείτε πως αποχαιρέτισε το ελληνικό κοινό), ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς βρήκε την ευκαιρία να απολαύσει μερικές πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης, μαζί με τη σύζυγό του, Γιώτα Παναγιωτοπούλου, με την οποία επισκέφτηκαν τη νοτιοδυτική Πελοπόννησο, και συγκεκριμένα την Κυπαρισσία.

Όπως λένε, άλλωστε, άνθρωποι από τον στενό του κύκλο, μπορεί στην πολιτική και στη δημόσια εικόνα του να δείχνει «σκληρός», στην καθημερινότητά του, όμως, αφιερώνεται στις γυναίκες της ζωής του και χαρακτηριστικό είναι πως περνούν μαζί κάθε λεπτό από τον ελεύθερό του χρόνο, που είχε μειωθεί στο ελάχιστο το τελευταίο διάστημα. Κάθε καλοκαίρι απαθανατίζει τις στιγμές μαζί τους και δηλώνει περήφανος τόσο για τη σύζυγό του όσο και για τις δύο του κόρες, Ιωάννα και Δήμητρα.

Ο λόγος της επίσκεψής του στην Κυπαρισσία

Ένα διαφορετικό προφίλ, πιο χαλαρό απ' ό,τι τον έχουμε συνηθίσει, είχε την ευκαιρία να δείξει ο «Nick Hard» - όπως είναι το παρατσούκλι του. Έχοντας θέα στη φύση, απόλαυσε τον καφέ του με τη σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου, τον δήμαρχο Τριφυλίας Γιώργο Λεβεντάκη, την αντιπεριφερειάρχη, αρμόδια για θέματα Τουρισμού, Άννα Καλογεροπούλου, αλλά και την αντιδήμαρχο-υποψήφια δήμαρχο Τριφυλίας Χάιδω Παναγιωτοπούλου. Η ομοιότητα της τελευταίας στην εμφάνιση, αλλά και στο επώνυμο, με τη σύζυγο του Νίκου Χαρδαλιά μόνο τυχαία δεν είναι, αφού πρόκειται για την αδερφή της. Με δεδομένο πως οι δύο γυναίκες έλκουν την καταγωγή τους από την Κυπαρισσία, οι σχέσεις του υφυπουργού με την περιοχή είναι ιδιαίτερα στενές.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

Νίκος Χαρδαλιάς: Η άγνωστη "σχέση" με πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Το YOU φέρνει στο φως την φιλική σχέση που διατηρεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, με πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Με το αθλητικό πείσμα που είχε πιτσιρικάς ως παίκτης του χάντμπολ και με τις περγαμηνές ως επί τρεις τετραετίες δήμαρχος του Βύρωνα μπαίνει στα σπίτια μας κάθε απόγευμα με το αυστηρό του ύφος, που δεν δέχεται αμφισβήτηση, για να θέσει κανόνες και να επιβάλει πειθαρχία. Γίνεται viral τραγούδι - ακούστε το εδώ, οι γυναίκες τον θαυμάζουν. Πίσω από το σκληρό του προφίλ κρύβεται ένας ακέραιος αλλά και πολύ ευαίσθητος άνθρωπος.

Πριν από λίγα 24ωρα σας αποκαλύψαμε τι σημαίνει το περίεργο Τατουάζ που έχει στο μπράτσο του - δείτε εδώ - και τώρα θα σας μιλήσουμε για την άγνωστη φιλία χρόνων με ένα πρόσωπο που απασχόλησε αρκετά κατά την συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ.

Η άγνωστη φιλική σχέση του Νίκου Χαρδαλιά

Το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια κοσμημάτων Άντζυ Ανδριτσοπούλου συνδέεται εδώ και πολλά χρόνια με φιλική σχέση τόσο με τη Γιώτα όσο και με το Νίκο Χαρδαλιά. Μιλώντας στο You σκιαγραφεί τα ιδιαίτερα του χαρακτήρα τους:

Νίκος Χαρδαλιάς σχέση με Άντζυ Ανδριτσοπούλου από My Style Rocks

"Με τη Γιώτα γνωριζόμαστε περίπου 8 χρόνια, όχι απλά τους αισθάνεσαι κοντά σου, αλλά είναι κοντά σου με όποιον τρόπο μπορούν. Τη Γιώτα, που είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, την αγαπούν πάρα πολύ οι γυναίκες. Στο γυμναστήριό της την ώρα που έκανε εκείνη γυμναστική δεν μπορούσες να βρεις κενή ώτα γιατί είναι και πολύ καλή στη δουλειά της και της έχουν αδυναμία και για τον χαρακτήρα της. Έχει συνηθίσει πια τους ρυθμούς του Νίκου γιατί εκείνος πάντα ήταν πολύ ενεργός και δραστήριος, αλλά χαρακτηριστικό το έχουν και οι δυο στην παρέα. Η Γιώτα με έχει στηρίξει πάρα πολύ και στις επαγγελματικές μου δραστηρίοτητες και στις συλλογές των κοσμημάτων μου, είναι πάντα δίπλα μου"