MasterChef Highlights: Οι ατάκες Μπέλλου - Μάρλεν και η αποχώρηση με κλάματα

Όλα όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef Highlights: Οι ατάκες Μπέλλου - Μάρλεν και η αποχώρηση με κλάματα

Η ατάκα που Μπέλλου για τη σχέση του με την Μαρία, η φαρμακερή από την άλλη ατάκα της Μάρλεν, η απουσία του Πάνου Ιωαννίδη, αλλά και η αποχώρηση που έγινε με κλάματα, ήταν μερικά από τα χθεσινά highlights του MasterChef.

Μία μεγάλη ανατροπή έγινε στο επεισόδιο του MasterChef, μιας και οι κριτές ανακοίνωσαν πως στον "τάκο" πρόκειται να βγει μαζί με τη Μαριάννα, ο Σταυρής, ο Μπέλλος και η Μαρία, οι οποίοι είχαν τα χειρότερα πιάτα στο τεστ δημιουργικότητας.

Το τεστ δημιουργικότητα έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους διαγωνιζόμενους, οι οποίοι μπορεί να έβαλαν τα δυνατά τους, δεν κατάφεραν ωστόσο να εντυπωσιάσουν τους κριτές με τις προσπάθειές τους.

Το τεστ δημιουργικότητας κέρδισε ο Γιώργος, ο οποίος βγήκε μπροστά μαζί με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και πήρε την αρχηγία για την ομαδική δοκιμασία.

Η απίστευτη ατάκα του Μπέλλου για τη σχέση του με τη Μαρία - «Αν μείνουμε μαζί....»

Λίγο πριν πάνε στη δοκιμασία αποχώρησης, ο Μπέλλος δε δίστασε και είπε μία απίστευτη ατάκα για τη σχέση του με τη Μαρία on camera, και τι πρόκειται να γίνει σε περίπτωση που μείνουν και οι δύο μαζί μέσα στο σπίτι του MasterChef.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό για το δεσμό αυτών των δύο. Τα σχόλια "πέφτουν" από όλες τις μεριές, ενώ δεν είναι λίγοι και οι συμπαίκτες τους που θέλουν να τους διώξουν από τον διαγωνισμό. Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά που ο Μπέλλος θα βρεθεί σε δοκιμασία αποχώρησης.

Ενώ λοιπόν έφτιαχνε την βαλίτσα του, συζητούσε με τη Μαρία για το τι πρόκειται να γίνει αν φύγουν από το MasterChef, και στη συνέχεια που μιλούσε μόνος του στην κάμερα, δε δίστασε να αποκαλύψει πως δεν ξέρει αν μπορεί να αντέξει για πολύ καιρό ακόμα τη Μαρία μέσα στο σπίτι.

«Αν μείνουμε και οι δύο μαζί με τη Μαρία μέσα στο σπίτι δεν ξέρω πόσο ακόμα θα την αντέξω. Αν φύγουμε τουλάχιστον θα μπορέσω να ξεσκάσω για λίγο, έστω κάποια στιγμή», ήταν τα λόγια του.

Νέα αναφορά του Διονύση στην 22χρονη πρώην του

Ο Διονύσης θυμήθηκε και πάλι την 22χρονη πρώην σύντροφό του και έτσι έκανε μία νέα αναφορά σε εκείνη, με αφορμή την μεγάλη έκπληξη που είχε ετοιμάσει η παραγωγή στους παίκτες για να τους χαλαρώσει.

Λίγο καιρό πριν μπει στο παιχνίδι, ο Διονύσης τελείωσε τη σχέση του με την αγαπημένη του Εμμανουέλα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, συνεχίζει να τη θυμάται μέχρι και σήμερα, και για το λόγο αυτό κάνει πολύ συχνά σχόλια για εκείνη. Προχθές, μάλιστα, μαγείρεψε μία συνταγή που του είχε μάθει εκείνη. Δείτε εδώ τα ιδιαίτερα λόγια του για την Εμμανουέλα.

Χθες, η παραγωγή αποφάσισε να στείλει πίτσες στους παίκτες για να τους φτιάξει το βράδυ πριν την δοκιμασία αποχώρησης και ο Διονύσης στάθηκε στην πίτσα πεπερόνι.

«Η πεπερόνι είναι για την Εμμανουέλα. Η Εμμανουέλα ήταν η τελευταία μου αγάπη με την οποία τρώγαμε πεπερόνι. Μου θυμίζει σπιτάκι, αραχτός, τηλεορασούλα, αγάπες… Μου φέρνει αναμνήσεις. Μια πίτσα μπορεί και μου φέρνει αναμνήσεις», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης του MasterChef.

MasterChef Διονύσης

"Φαρμακερή" ατάκα από τη Μάρλεν για τη Μαρία - «Κακό σκυλί...»

Κατά τη χθεσινή δοκιμασία αποχώρησης, η Μαρία δε δέχθηκε βοήθεια από κανέναν συμπαίκτη της, καθώς όπως σχολίασε η ίδια, το γεγονός ότι εκείνη και ο Μπέλλος βρέθηκαν στον τελικό του Silver Award, έκανε τους άλλους παίκτες να ζηλεύουν.

Από τη μεριά της η Μάρλεν, κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός πως κανείς δεν βοήθησε τη Μαρία λέγοντας:

«Δε νομίζω να χρειάζεται βοήθεια, μια χαρά τα πήγε και μόνη της. Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει».

Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε

Σταυρής, Μπέλλος, Μαρία και Μαριάννα ρίχτηκαν στη μάχη προκειμένου να διεκδικήσουν τη θέση τους στον διαγωνισμό. Η Μαριάννα είχε βγει υποψήφια ήδη από το Mystery Box ενώ οι άλλοι τρεις βγήκαν από το τεστ δημιουργικότητας.

Και οι 4 παίκτες έκαναν πολύ καλές προσπάθειες ωστόσο απ' όλα τα πιάτα κάτι έλειπε. Το καλύτερο πιάτο το είχε ο Σταυρής ο οποίος ήταν και ο πρώτος που πήγε στο σπίτι, ενώ στη συνέχεια τον ακολούθησε ο Μπέλλος.

Η Μαρία και η Μαριάννα βρέθηκαν τελευταίες στην αίθουσα με τους κριτές, με τον Σωτήρη Κοντιζά να θέλει να μάθει αν θεωρούν ότι είναι άξιες για να μπουν στην 8άδα.

Τελικά οι κριτές ανακοίνωσαν πως αυτή που πρόκειται να αποχωρεί είναι η Μαριάννα. Εκείνη άκουσε όλα όσα της είπαν οι κριτές ενώ στο τέλος έβαλε τα κλάματα, κάτι που έκανε και χθες. Δείτε εδώ το στιγμιότυπο.

MasterChef Μαριάννα