Ελένη Μενεγάκη: Το αξέχαστο ταξίδι της με τον Μάκη Παντζόπουλο μετά τη γέννηση της Μαρίνας

Η on air αποκάλυψη για τον σύζυγό της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Το αξέχαστο ταξίδι της με τον Μάκη Παντζόπουλο μετά τη γέννηση της Μαρίνας

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη δε δίστασε να μιλήσει για το αξέχαστο ταξίδι που είχε κάνει με τον αγαπημένο της Μάκη Παντζόπουλο, λίγο καιρό μετά τη γέννηση της μικρής τους κόρης, Μαρίνας.

Δεν είναι συχνές οι φορές κατά τις οποίες, η αγαπημένη παρουσιάστρια μιλάει δημόσια για την οικογένειά της και συγκεκριμένα για τον Μάκη Παντζόπουλο. Τον τελευταίο καιρό ωστόσο έχει αποφασίσει να ανοιχτεί λίγο παραπάνω στους τηλεθεατές της και έτσι συχνά κάνει αναφορές στην προσωπική της ζωή.

Σήμερα, με αφορμή ένα ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή της για δύο εκπληκτικά νησιά στις Σποράδες, η Ελένη Μενεγάκη σχολίασε πως είχε επισκεφθεί την Αλόνηησο και τη Σκόπελο για 15 μέρες και είχε περάσει εκπληκτικά.

Νωρίτερα στην εκπομπή της, η Ελένη Μενεγάκη είχε πει μία ατάκα που έφερε σε δύσκολη θέση τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Δείτε εδώ το επικό σχόλιο της!

Αυτό είναι το ταξίδι που έκανε η Ελένη Μενεγάκη με τον Μάκη Παντζόπουλο

«Είναι ένα θεσπέσιο νησί με υπέροχες θάλασσες και εκπληκτικό φαγητό που με είχε εντυπωσιάσει…» τόνισε η Ελένη Μενεγάκη!

Και πρόσθεσε: «Πραγματικά είναι ένα μαγικό μέρος. Τελευταία φορά που πήγα ήταν πριν πέντε χρόνια και πέρασα φανταστικά. Καθίσαμε από 15 μέρες σε Αλόννησο και Σκόπελο. Άλλο πράγμα. Το ευχαριστήθηκα! Χάρηκα που γνώρισα αυτό το νησί. Είναι ένα μέρος που έχω ξεχωρίσει και το αγαπάμε πολύ… και είναι άλλου είδους διακοπές και όπως καταλαβαίνετε έχω και εγώ τις προτιμήσεις μου.»!

Ελένη Μενεγάκη Μάκης Παντζόπουλος

Σύνδεση με τη Σκόπελο έκανε και χθες η Ελένη Μενεγάκη, όπου συνάντησε τον Πρόδρομο

Ο Πρόδρομος Καθηνιώτης, φιναλίστ της πρώτης σεζόν του Big Brother στην Ελλάδα, έχει αλλάξει τελείως. Σήμερα το μεσημέρι έκανε σύνδεση με την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και η παρουσιάστρια "έμεινε" μόλις τον είδα μιας και είναι πραγματικά άλλος άνθρωπος.

Πρόκειται για έναν από τους παίκτες του γνωστού ριάλιτι που είχαν μείνει στην ιστορία, με το χιούμορ του και τον χαρακτήρα του μέσα στο σπίτι. Ο Πρόδρομος, 19 χρόνια μετά, έχει αφήσει τις μεγάλες πόλεις και έχει μετακομίσει στο αγαπημένο του νησί, τη Σκόπελο.

Σήμερα το μεσημέρι, η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη έκανε ζωντανή σύνδεση με την Σκόπελο και ο ρεπόρτερ της, είχε δίπλα του τον Πρόδρομο, ο οποίος χάρισε ένα μεγάλο χαμόγελο στην παρουσιάστρια. Μόλις τον είδε η Ελένη Μενεγάκη, αφού τον εξέτασε λίγο, γύρισε και του είπε «ίδιος είσαι»!

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Ελένη Μενεγάκη, δείτε και τη δημόσια αναφορά που έκανε στην κόρη της, Μαρίνα.

Ο Πρόδρομος με μπόλικη δόση χιούμορ, έπιασε την κοιλιά του και απάντησε στην γνωστή παρουσιάστρια: «Ευχαριστώ».

Πρόδρομος  Big Brother