Φαίη Σκορδά: Φωτογραφήθηκε μέσα στο αμάξι του Νίκου Ηλιόπουλου - Που πήγε το ζευγάρι;

Δείτε τον δίπλα της να οδηγά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Φαίη Σκορδά: Φωτογραφήθηκε μέσα στο αμάξι του Νίκου Ηλιόπουλου - Που πήγε το ζευγάρι;

Μέσα στο αυτοκίνητο του συντρόφου της, Νίκου Ηλιόπουλου φωτογραφήθηκε η Φαίη Σκορδά και δημοσίευσε τη φωτογραφία στα social media. Το ζευγάρι με αφορμή το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, αποφάσισε να φύγει εκτός Αθηνών και να ξεκουραστεί, αλλά και να αφιερώσει λίγο χρόνο περισσότερο στη σχέση του.

Μετά το τέλος της εκπομπής της η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως ετοίμασε τα πράγματα της και έφυγε για το Σαββατοκύριακο. Το περνάει δίπλα στη θάλασσα και απολαμβάνει κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο της. Καθώς, μην ξεχνάμε πως τα παιδιά τα έχει ο Γιώργος Λιάγκας και έχουν πάει διακοπές με το φουσκωτό σκάφος του.

Πριν από λίγες ώρες λοιπόν η παρουσιάστρια, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της μέσα από το αυτοκίνητο του Νίκου Ηλιόπουλου την ώρα μάλιστα, που εκείνος οδηγούσε.

Η Φαίη Σκορδά δεν κρύβει λεπτό τον έρωτα της, παρόλο που θέλει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και είναι πολύ ευτυχισμένη.

Φαίη Σκορδά Νίκος Ηλιόπουλος αυτοκίνητο

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, ο Νίκος Ηλιόπουλος δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της Φαίης Σκορδά στο λογαριασμό του στο Instagram

Φαίη Σκορδά: Δείτε πως ντύθηκε για να βγει με το Νίκο Ηλιόπουλο - Πρώτη φορά την βλέπουμε έτσι

Η Φαίη Σκορδά για ακόμα μια φορά απαθανατίστηκε από τον φωτογραφικό φακό του Youweekly.gr στο πλευρό, εννοείται, του αγαπημένου της Νίκου Ηλιόπουλου και όλοι χάζευαν αυτό που επέλεξε να φορέσει για μια πρωινή βόλτα στην Γλυφάδα. Η αλήθεια είναι πως φημίζεται για το στιλ της αλλά πρώτη φορά την βλέπουμε τόσο... αισθησιακά - αθλητικά ντυμένη.

"Αν είσαι ευτυχισμένη είσαι πιο όμορφη από ποτέ", έτσι δεν λέει ο λαός; Ε αυτό, όπως φαίνεται, συμβαίνει και με τη Φαίη Σκορδά αυτή την περίοδο. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο φωτογραφικός φακός την έχει "τσακώσει" αυτό το μήνα με τον αγαπημένο της, Νίκο Ηλιόπουλο, μάλιστα πριν από λίγες ημέρες οι φωτογραφίες με καυτό σορτσάκι που δημοσιεύθηκαν συζητήθηκαν από όλους, δείτε τις εδώ.

Το ζευγάρι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας βρέθηκε στην Γλυφάδα το μεσημέρι του Σαββάτου, έκανε τα ψώνια του φορώντας μάσκα και παίρνοντας όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις και μετέπειτα πήγαν βόλτα.

Αυτές είναι οι αποκλειστικές φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά στο πλευρό του Νίκου Ηλιόπουλου - Ο τρόπος που ντύθηκε είναι το απόλυτο trend του καλοκαιριού

Η Φαίη Σκορδά για μια πρωινή βόλτα επέλεξε να φορέσει κολάν ποδηλασίας, που είναι η νούμερο ένα τάση για φέτος το καλοκαίρι, με ολόλευκα sneakers και ένα απλό crop μαύρο φουτεράκι.

undefined

Φαίη Σκορδά κολάν

Η αλήθεια είναι πως η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 μετά την καραντίνα εμφανίστηκε πιο αδυνατισμένη από ποτέ! Ο λόγος; Αυτό το ρόφημα που έπινε για δυο εβδομάδες! Όλες οι λεπτομέρειες εδώ!