Σάκης Ρουβάς: Η απίστευτη αποκάλυψη για τη ζωή που κάνει με την Κάτια Ζυγούλη - «Είναι...»

Στενός του συνεργάτης και φίλος.... εξομολογείται

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σάκης Ρουβάς: Η απίστευτη αποκάλυψη για τη ζωή που κάνει με την Κάτια Ζυγούλη - «Είναι...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε φίλος και συνεργάτης του Σάκη Ρουβά, για τη ζωή που κάνει με τη σύζυγό του, Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους. Αναφέρθηκε στην καθημερινότητα του, αλλά και στην καριέρα του μέχρι και σήμερα.

Συγκεκριμένα, στην εκπομπή «Απόψε κάνεις μπαμ» της ΕΡΤ εμφανίστηκε μέσω Skype ο Στέλιος Ρόκκος, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο αγαπημένο του νησί, τη Λήμνο.

Σάκης Ρουβάς Στέλιος Ρόκκος

«Είμαστε πολύ φίλοι με τον Σάκη. Είναι πολύ κοντά μου… και οικογενειακά.. πολύ.. Δεν απέχουμε καθόλου… Ο Σάκης είναι τόσο λαμπερός, μοναδική περίπτωση ανθρώπου. Ο Σάκης είναι εξωγήινος. Δε σου πάει το μυαλό ότι του αρέσει τόσο πολύ να είναι μέσα στη φύση, να έχει τις κοτούλες του, να φυτεύει τις ντομάτες του, να πάμε για ψάρεμα. Είναι τέτοιο παιδί αλλά όταν ανεβαίνει πάνω στη σκηνή εκτοξεύεται. Είναι πύραυλος» δήλωσε ο Στέλιος Ρόκκος.

Να σημειώσουμε πως για την Κάτια Ζυγούλη, έγινε γνωστή μια δυσάρεστη είδηση. Δείτε τι συνέβη.

Δείτε πως είναι η ζωή του Σάκη Ρουβά με την Κάτια Ζυγούλη στο σπίτι

Χαρές είχαν στο σπίτι τους η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς προχθές και την αποκάλυψη έκανε το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, η οικογένεια τους μεγάλωσε και άλλο. Έγινε γνωστό και έχουμε στιγμιότυπα.

Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια, με τα τέσσερα παιδιά του να είναι και η κύρια προτεραιότητα του. Ωστόσο, έχουν επιλέξει να μην ζουν στην ρουτίνα της πόλης, αλλά να είναι πιο κοντά στην φύση. Για αυτό και στο σπίτι τους έχουν μποστάνια, αλλά και κοτέτσι.

Μάλιστα, στο κοτέτσι τους είχαν γεννητούρια. Αφού, όπως αποκάλυψε η Κάτια Ζυγούλη γεννήθηκαν 12 κοτοπουλάκια. Μάλιστα, στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει ακουγόταν πολύ ενθουσιασμένη για τα μικρά πλασματάκια.

Να σημειώσουμε και πως πριν μερικές εβδομάδες, είχαν ξανά... γεννητούρια στο σπίτι τους. Την αποκάλυψη ωστόσο αυτή την φορά είχε κάνει ο Σάκης Ρουβάς.

Κάτια Ζυγούλη Σάκης Ρουβάς σπίτι