Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε το τέλος του "Just the 2 of Us"

Πότε ρίχνει «αυλαία»;

Νίκος Κοκλώνης: Αποκάλυψε το τέλος του
News 08.06.2020 17:16
Από Ανθή Ιωαννίδου

Ο Νίκος Κοκλώνης αποκάλυψε το τέλος του "Just the 2 of Us". Ο παρουσιαστής σε συνέντευξη του έκανε γνωστό το πότε θα ρίξει αυλαία το μουσικό show του Open Tv. Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε όσα έχουν ακουστεί για τις αποχωρήσεις.

Συνέντευξη στο περιοδικό 7 μέρες tv παραχώρησε πρόσφατα ο Νίκος Κοκλώνης. Ο παρουσιαστής του «Just the 2 of Us» μίλησε για το μουσικό show, ενώ αποκάλυψε πότε θα δούμε τον μεγάλο τελικό.

Πότε ρίχνει αυλαία το J2US

Κάθε κριτής του σόου έχει τον δικό του χαρακτήρα και τη δική του ιδιοσυγκρασία. Ποιο είναι αυτό το στοιχείο που προσφέρει ο καθένας στην κριτική επιτροπή και πιστεύεις ότι είναι ξεχωριστό;

Η Βίκυ Σταυροπούλου για μένα είναι το χιούμορ. Είναι η πιο πλακατζού. Εκείνη που θα δώσει έναν καλύτερο βαθμό. Για αυτό και ξεκινάω πάντα από εκείνη.

Ο Σταμάτης Φασουλής έχει τη δική του οπτική. Είναι λίγο πιο αυστηρός, αλλά από την άλλη, λόγω της εμπειρίας του, ακούμε με προσοχή όταν μιλάει ποια είναι η άποψή του για το κάθε ζευγάρι.

Η Δέσποινα Βανδή είναι η δασκάλα, είναι η τραγουδίστρια στην επιτροπή μας, η οποία θα κάνει τα πιο μουσικά σχόλια.

Και η Μαρία Μπακοδήμου είναι εκείνη που ουσιαστικά βάζει.... φωτιά στους παίκτες και ξεκινάνε όλα! Έχει έναν μοναδικό τρόπο που μου αρέσει, γιατί δεν είναι κίτρινος, ρωτάει τόσο εύστοχα κάποια πράγματα που είναι αρκετά για να ξεκινήσει ο χαμός στο σόου.

Νίκος Κοκλώνης  Just the 2 of us

Η αλλαγή στην ώρα γιατί έγινε;

Γιατί κρίναμε ότι λόγω καλοκαιριού 21.00- 22.00 είναι ακόμα νωρίς και ορισμένοι μπορεί να γυρνάνε ή να βρίσκονται στις παραλίες. Θα έπρεπε ή να αλλάξουμε ωρα ή να αλλάξουμε μέρα. Προτιμήσαμε, λοιπόν, να το πάμε μία ώρα αργότερα.

Πότε θα ολοκληρωθεί;

Στις 11/7 θα έχουμε τον τελικό.

Ποιο θεωρείς ότι είναι μέχρι στιγμής το πιο δυνατό ντουέτο;

Τάσος Ξιαρχός-Κόνι Μεταξά! Είναι συγκλονιστικοί! Δείτε και την ενόχληση του Τάσου Ξιάρχου με την παραγωγή.

Τι ισχύει με όσα λέγονται περί συμφωνιών για αποχωρήσεις;

Να σου εξηγήσω τι γίνεται. Η Χριστίνα Παππά, για να σου πω ονομαστικά, η οποία είπε ότι είχε κάνει συμφωνία να φύγει ως το τρίτο σόου, η αλήθεια είναι ότι είχαμε πει πως αν έρθει το καλοκαίρι, φτάσουμε σε ένα επεισόδιο X και εκείνη πρέπει να πάει στο μαγαζί της στη Μύκονο, τότε θα έπρεπε να αποχωρήσει. Το να αποχωρήσει κάποιος οικειοθελώς είναι δικαίωμά του.

Αν όμως εγώ ήθελα, ας πούμε, να πειράξω τα αποτελέσματα, για να βγει κάποιος πρώτος, δεν θα μπορούσα, γιατί η ψηφοφορία βγαίνει στο 50% από την κριτική επιτροπή, που η συγκεκριμένη επιτροπή δεν θα άκουγε ποτέ τη γνώμη μου και το υπόλοιπο 50% είναι οι ψήφοι των τηλεθεατών, τους οποίους δεν ελέγχω εγώ. Η ψηφοφορία γίνεται μέσα από την εφαρμογή του καναλιού. Εγώ τα αποτελέσματα τα παίρνω πριν από το επεισόδιο.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η αποκάλυψη του Νίκου Κοκλώνη για τον... έρωτα στο J2US

Η δημόσια τοποθέτηση του Τάσου Ξιαρχό για την αποχώρησή του από το πλατό του J2US - «Προσέβαλε τη νοημοσύνη μου...»

Share