Χωρισμός για την Τζούλια Νόβα; Τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι της;

Μετά από 12 χρόνια σχέσης τράβηξαν χωριστούς δρόμους;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός για την Τζούλια Νόβα; Τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι της;

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που κάνουν το γύρω του διαδικτύου η Τζούλια Νόβα χώρισε από τον επί 12 χρόνια επιχειρηματία σύντροφό της και τα μάζεψε και έφυγε από το σπίτι τους.

Συγκεκριμένα, όπως λένε οι πληροφορίες που έγιναν γνωστές, το πρώην κορίτσι του «Τροχού της τύχης» να έχει φύγει από την οικία που έμενε μαζί με τον Γιάννη Μάρκου και να έχει μετακομίσει στην μητέρα της.

Ωστόσο, καμία από τις δυο πλευρές ακόμη δεν έχει βγει για να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το γεγονός. Να πούμε μάλιστα, πως το ζευγάρι ετοίμαζε το γάμο του. Βέβαια, είχε αναβληθεί λόγω των εξελίξεων με τον κορωνοϊό. Δείτε εδώ τα όσα είχε πει.

Τζούλια Νόβα σύντροφος χωρισμός

Πριν βγει η είδηση του χωρισμού της η Τζούλια Νόβα είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για το σύντροφό της

Στην κάμερα της εκπομπής του Happy Day, παραχώρησε συνέντευξη η Τζούλια Νόβα και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον άντρα της, κάνοντας αποκαλύψεις που δεν γνώριζε κανείς μέχρι σήμερα. Τι είπε για πρώτη φορά η παρουσιάστρια;

Η Τζούλια Νόβα, αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στην αναβολή του γάμου της λόγω του κορωνοϊού. Όπως είπε πριν συμβούν όλα αυτά, η μητέρα της την είχε προειδοποιήσει πως είναι η χρόνια του ποντικού και δεν είναι η κατάλληλη για να κάνει το γάμο. Ωστόσο, η ίδια δεν την άκουσε.

Τζούλια Νόβα σύντροφος

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στον άντρα της, κάνοντας μια αποκάλυψη που δεν γνώριζε κανείς. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό πως από τον προηγούμενο γάμο του έχει αποκτήσει τρία παιδιά με τα οποία έχει πολύ καλές σχέσεις. Ειδικά, με το γιο του. Δείτε ωστόσο, το απίστευτο σπίτι που μένει με τον άντρα της. Θα σας πέσει το σαγόνι.