Τα Φιλαράκια: Ηθοποιός της σειράς μετά το χωρισμό του ψάχνει τον έρωτα σε...dating app

Σε αυτή την εφαρμογή μπορείς να τον βρεις

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τα Φιλαράκια: Ηθοποιός της σειράς μετά το χωρισμό του ψάχνει τον έρωτα σε...dating app

Όπως φαίνεται η καραντίνα και ο χωρισμός έκανε πολύ κακό σε ηθοποιό της σειράς «Τα φιλαράκια». Συγκεκριμένα, πρωταγωνιστής έχει λογαριασμό στο γνωστό dating app, όπου ψάχνει να βρει τον έρωτα του.

Ο λόγος για τον Matthew Perry ο οποίος χώρισε στις αρχές Μαΐου έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, με την Molly Hurwitz, μια 29χρονη μάνατζερ ταλέντων που είναι πολύ γνωστή στο Hollywood.

Μπορεί το ζευγάρι να πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή, ωστόσο όπω; φαίνεται ο ηθοποιός δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια και θέλησε ακόμη και μέσα στην καραντίνα να βρει... άλλη.

Σύμφωνα με την Daily Mail, μπορείς να τον βρεις στο dating app “Raya”, μιας εφαρμογής γνωριμιών που θεωρείται ακόμα πιο exclusive από το “Tinder”, ενώ πηγή αναφέρει στο Us Weekly, ότι ο ηθοποιός έχει ήδη ξεκινήσει συνομιλίες με γυναίκες. Θυμάστε ωστόσο, τον κούκλο βοηθό της Ρέιτσελ από τα Φιλαράκια; Θα σας πέσει το σαγόνι μόλις τον δείτε.

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Matthew Perry από τα Φιλαράκια

Ο ίδιος δήλωσε πιο ευτυχισμένος από ποτέ με την αγαπημένη του που ήταν μόλις 28 ετών.

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Chandler, ή αλλιώς τον 50χρονο Matthew Perry που δήλωνε ερωτευμένος με την 28χρονη Molly Hurwitz. Η κοπέλα μάλιστα ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου έγραψε στο Instagram ότι γιορτάζουν για δεύτερη φορά, αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Φιλαράκια πρωταγωνιστής ερωτευμένος

Οι φήμες είχαν αρχίσει να φουντώνουν τον περασμένο Νοέμβριο, όταν οι δυο τους είχαν εμφανιστεί μαζί σε ένα εστιατόριο έξω από το Δυτικό Χόλιγουντ. Παρόλα αυτά αυτή είναι η πρώτη φορά για τον ηθοποιό μετά από τον χωρισμό του από την ηθοποιό Lizzy Caplan το 2012, που κάνει δημόσια την προσωπική του ζωή. Ωστόσο, μιας και μιλάμε για την σειρά, θα προβληθεί ξανά, ναι ή όχι;