Star: Έγινε γνωστή η αποχώρηση - Γνωστός δημοσιογράφος έφυγε μετά από 21 χρόνια

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Star: Έγινε γνωστή η αποχώρηση - Γνωστός δημοσιογράφος έφυγε μετά από 21 χρόνια

Μόλις έγινε γνωστή η αποχώρηση από το Star. Γνωστός δημοσιογράφος αποχώρησε από το κανάλι μετά από 21 χρόνια και το έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο ίδιος αποκάλυψε και το επόμενο του βήμα.

Εκτός Star βρίσκεται, μετά από 21 ολόκληρα χρόνια, ο Γρηγόρης Μπάκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σταθμό, ενώ μας ενημέρωσε πως ξεκινάει κάτι καινούργιο στην Κύπρο με τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου.

Η ανάρτηση του Γρηγόρη Μπάκα για την αποχώρηση του από το Star μετά από 21 ολόκληρα χρόνια

Ο δημοσιογράφος έγινε γνωστός μέσα από το κανάλι και τα διάφορα ρεπορτάζ που έκανε τόσα χρόνια στον δρόμο. Το κοινό τον λάτρεψε και αυτό φάνηκε και από την πορεία που είχε τόσα χρόνια στο κανάλι.

«Σας ευχαριστώ για όλα… ΚΑΙ τα 21 χρόνια με το λογότυπο του Star στο παράθυρο ήταν μαγικά… Ευχαριστώ την ενημέρωση για τα 18 χρόνια που εργάστηκα και την ψυχαγωγία που τα τελευταία 3 χρόνια δούλεψα με τις καλύτερες συνθήκες.

Έφτασε η στιγμή να γυρίσω σελίδα και να ευχαριστήσω τον Αντρέα Γεωργίου και τον Κούλλη Νικολάου για την ευκαιρία που μου έδωσαν και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν… Μαζί μου θα πάρω όλες τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησα και την αγάπη που εισέπραξα στο δρόμο…! Να μείνετε κουκου, σας αγαπώ», έγραψε ο Γρηγόρης Μπάκας.

Δείτε την ανάρτηση του:

Μιας και μιλάμε για το Star δείτε ποιο μοντέλο φημολογείται ότι από το Next Top Model του ΑΝΤ1 θα βρεθεί στη θέση του κριτή στο GNTM του Star.

TAGS