MasterChef: Έβαλε τα κλάματα ο Διονύσης - Η αναφορά στον γιο του

Δείτε το βίντεο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Έβαλε τα κλάματα ο Διονύσης - Η αναφορά στον γιο του

Έβαλε τα κλάματα ο Διονύσης στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον γιο του και στην επιθυμία του να πάρει μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος είναι υποψήφιος για αποχώρηση σήμερα.

Το Mastechef απόψε το βράδυ επιστρέφει και όπως πάντα θα είναι ανατρεπτικό. Γεμάτο εντάσεις, σχόλια, ατάκες «φωτιά», αλλά και πεντανόστιμα πιάτα.

Στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε διπλή αποχώρηση, αφού δυο παίκτες θα φύγουν και ένας θα μείνει στην τελική εξάδα. Υποψήφιοι είναι ο Διονύσης, η Μάρλεν και ο Σταυρής. Αν δεν έχετε δει την κοπέλα του τελευταίου, πρέπει να την δείτε.

Ο Διονύσης λίγο πριν την διαδικασία αποχώρησης συναισθηματικά φορτισμένος μίλησε στις κάμερες και έβαλε τα κλάματα. Ο ίδιος είπε πως και να αποχωρήσει δεν τον πειράζει, ενώ αναφέρθηκε στον γιο του και στην επιθυμία του να μπει στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Δεν φαντάζεστε ποια παίκτρια υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων

Δεν φαντάζεστε ποια παίκτρια από το MasterChef υπέγραψε με πρακτορείο μοντέλων. Η ίδια είχε αναφερθεί πολλές φορές στην καριέρα της ως μοντέλο, το οποίο όπως έχει αποκαλύψει είναι το χόμπι της αφού η μαγειρική είναι πάνω από όλα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» το πρωί της Τρίτης η Μάρλεν έκλεισε ήδη την πρώτη της συνεργασία με πρακτορείο plus size models στην Ελλάδα.

Η νεαρή μαγείρισσα, έχει δουλέψει ως plus size model και όπως αναφέρει το Cretalive, είχε εκπροσωπήσει την Κρήτη στα αγγλικά καλλιστεία για μοντέλα Plus size «Miss Voluptuous UK 2019».

Η Μάρλεν το είπε και το έκανε. Μετά από το Masterchef ξεκινάει την καριέρα της ως plus size μοντέλο στην Ελλάδα. Στο μεταξύ έχετε δει τη Μάρλεν με κορμάκι; Αν όχι σας την έχουμε εδώ και είναι σίγουρο πως θα "μείνετε" με τη φωτογραφία της.

«Στα 25 μου αποφάσισα να πάω στο Λονδίνο, λάτρευα τη μόδα κι έτσι γράφτηκα σε ένα πρακτορείο μοντέλων. Αποφάσισα λοιπόν να ασχοληθώ με αυτό στα ρεπό μου κι έγινε plus size model. Στο Λονδίνο απελευθερώθηκα κάτι που δεν μπορούσα να κάνω στην Κρήτη», είπε η ίδια μεταξύ άλλων στην εμφάνισή της στο ριάλιτι μαγειρικής.