MasterChef: Ξανά εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Η ανακοίνωση του Κοντιζά

Σκληρή η δοκιμασία σήμερα

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Ξανά εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος - Η ανακοίνωση του Κοντιζά

Ξανά εκτός ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Ο Σωτήρης Κοντιζάς έκανε μια ανακοίνωση για το πως θα διεξαχθεί η σημερινή δοκιμασία αποχώρησης και πως θα κριθούν οι υποψήφιοι παίκτες.

Η σημερινή μέρα αποδεικνύει, σε όσους παρακολουθούν το MasterChef 4, πως ότι και αν σκέφτονται οι φιλόδοξοι μάγειρες του διαγωνισμού, η πορεία τους μέσα στο παιχνίδι θα τους φανερώσει ένα σωρό διαφορετικούς δρόμους, από εκείνους που σκέφτονταν ότι θα ακολουθήσουν.

Για τον Σταυρή, τη Μάρλεν και τον Διονύση, η μέρα θα εξελιχθεί σε ιλιγγιώδη αγώνα μαγειρικής. Τίποτα δεν θα αφήσουν στην τύχη οι 3 Μέντορες, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ακόμα και αν αυτό τους στοιχίσει και μείνουν χωρίς κανένα διαγωνιζόμενο, που να φέρει το Pin τους μέχρι την τελική 3άδα.

Οι δύο αποχωρήσεις όμως στο MasterChef 4, όπως ανακοινώνουν οι κριτές, θα γεμίσουν άλλους με αγωνία, άλλους με πείσμα και κάποιους με ανασφάλεια, όσο και αν πιστεύουν στον εαυτό τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ανακοίνωσε πως σήμερα θα υπάρχουν δυο πιάτα αντιγραφής με το ένα θα αποχωρήσει ο πρώτος και με το άλλο ο δεύτερος παίκτης. Δείτε εδώ και για ποιο λόγο είπαν χθες πως λείπει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: Έβαλε τα κλάματα ο Διονύσης - Η αναφορά στον γιο του

Έβαλε τα κλάματα ο Διονύσης στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στον γιο του και στην επιθυμία του να πάρει μέρος στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος είναι υποψήφιος για αποχώρηση σήμερα.

Το Mastechef απόψε το βράδυ επιστρέφει και όπως πάντα θα είναι ανατρεπτικό. Γεμάτο εντάσεις, σχόλια, ατάκες «φωτιά», αλλά και πεντανόστιμα πιάτα.

Στο σημερινό επεισόδιο θα έχουμε διπλή αποχώρηση, αφού δυο παίκτες θα φύγουν και ένας θα μείνει στην τελική εξάδα. Υποψήφιοι είναι ο Διονύσης, η Μάρλεν και ο Σταυρής. Αν δεν έχετε δει την κοπέλα του τελευταίου, πρέπει να την δείτε.

Ο Διονύσης λίγο πριν την διαδικασία αποχώρησης συναισθηματικά φορτισμένος μίλησε στις κάμερες και έβαλε τα κλάματα. Ο ίδιος είπε πως και να αποχωρήσει δεν τον πειράζει, ενώ αναφέρθηκε στον γιο του και στην επιθυμία του να μπει στο παιχνίδι.

Δείτε το βίντεο: