MasterChef: Ο Διονύσης αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του γιου του

Η συγκινητική αναφορά

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Ο Διονύσης αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του γιου του

Ο Διονύσης αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του γιου του κατά την αποχώρηση του από το MasterChef. Ο παίκτης με δάκρυα στα μάτια, αναφέρθηκε σε εκείνον και στο όνειρο του να γίνει μάγειρας, ενώ αποκάλυψε πως του έλεγε διαρκώς να προσέχει.

Στο σημερινό επεισόδιο είχε διπλή αποχώρηση, αφού δυο παίκτες έφυγαν και ένας έμεινε στην τελική εξάδα. Υποψήφιοι ήταν ο Διονύσης, η Μάρλεν και ο Σταυρής. Αν δεν έχετε δει την κοπέλα του τελευταίου, πρέπει να την δείτε.

Ο Διονύσης ήταν ο δεύτερος παίκτης που αποχώρησε. Την ώρα που μιλούσε στην κάμερα αναφέρθηκε στον γιο του και αποκάλυψε πως τα τελευταία του λόγια που θυμάται ήταν «σε αγαπάω πολύ μπαμπά, είσαι ο καλύτερος».

Ενώ από την άλλη είπε πως ήταν γυμναστής και πάντα του έλεγε να προσέχει πολύ την ζωή του και να μην καπνίζει.

Δείτε το βίντεο:

MasterChef: O παίκτης που πέρασε στην εξάδα και αυτός που αποχώρησε

Ένας παίκτης πέρασε στην εξάδα και δυο αποχώρησαν από το σημερινό επεισόδιο του MasterChef. Ποιος είναι αυτός που δεν τα κατάφερε λίγο πριν αρχίσουν οι ημιτελικοί του παιχνιδιού και είδε την πόρτα της εξόδου;

Είμαστε ένα βήμα πριν από το μεγάλο τελικό του MasterChef και στο σημερινό επεισόδιο παρακολουθήσαμε δυο αποχωρήσεις.

Στο πρώτο μέρος η Μάρλεν ήταν αυτή που είχε το χειρότερο πιάτο ανάμεσα στον Διονύση και στον Σταυρή και έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι. Δείτε εδώ και τον χαμό που έγινε στο Twitter.

Στη συνέχεια, ο Σταύρης και ο Διονύσης κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο με χτένια κολράμπι, μήλο και σορμπέ αγγούρι. Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς δοκίμασαν τα δύο πιάτα και έκριναν πως η προσπάθεια του Σταυρή ήταν καλύτερη.

Έτσι, ο Διονύσης αποχώρησε από τον διαγωνισμό και ο Σταυρής βρίσκεται την τελική εξάδα του MasterChef μαζί με την Μαρία, τον Τζον, τον Γιώργο, τον Δημήτρη και Σταύρο.