Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει το πρόσωπο της Ελένης πίσω από τις κάμερες του ALPHA - "Δεν θα ξεχάσω ποτέ που..."

Αποκλειστική συνέντευξη! Μιλά για την αποχώρησή της πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαντώ Γαστεράτου: Αποκαλύπτει το πρόσωπο της Ελένης πίσω από τις κάμερες του ALPHA -

Η Μαντώ Γαστεράτου μίλησε στο περιοδικό You και αποκάλυψε... πολλά! Αναφέρθηκε στην μητρότητα, στην προσωπική της ζωή, στην σχέση της με την Μπάγια Αντωνοπούλου αλλά και στο πως συμπεριφερόταν η Ελένη Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες του ALPHA.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Η αποκάλυψη για το πρόσωπο της Ελένης Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες του ALPHA αλλά και για την προσωπική της ζωή και την μητρότητα

Βρέθηκες στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη τη σεζόν που ανακοίνωσε την αποχώρησή της. Είχες καταλάβει την πρόθεσή της;

Ήταν μία από τις πιο αληθινές και ανθρώπινες συνεργασίες που είχα, γιατί ήρθε στη ζωή μου όταν ήμουν έγκυος. Δεν θα ξεχάσω διάφορες στιγμές που έζησα αυτή την περίοδο. Πάντως, δεν είχα καταλάβει κάτι για την απόφαση της Ελένης, το μόνο που ξέρω είναι ότι είναι πολύ πιο γλυκιά, αυθόρμητη και ανθρώπινη απ' όσο φανταζόμουν. Η Ελένη πλέον είναι μύθος, η μοναδική σταρ που έχουμε στην Ελλάδα. Σίγουρα σκέφτεται πολύ καλά το κάθε της βήμα και αποτελεί πρότυπο για μένα αλλά και για όσους δουλεύουμε στον χώρο της παρουσίασης.

Μαντώ, πίστευες ότι σήμερα θα έχεις παντρευτεί και θα έχεις κάνει παιδί;

Καμιά φορά επιβεβαιώνεται αυτό που λένε «όταν επιθυμείς κάτι πολύ, όλο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις». Από τότε που ενηλικιώθηκα σκεφτόμουν ότι το ιδανικό σενάριο είναι στα 30 μου να παντρευτώ τον έρωτα της ζωής μου και στα 31 μου να κάνω το πρώτο μου παιδί, που θα είναι αγόρι (δείτε φωτογραφίες του εδώ!). Δίχως να το καταλάβω και χωρίς να πιέσω κάποια κατάσταση, έτσι συνέβη. Είναι σαν να το ήξερα, όπως επίσης ήξερα ότι θα με παντρέψει η Μπάγια.

Πόσα κιλά πήρες στην εγκυμοσύνη και πόσα έχασες;

Μαντώ Γαστεράτου η αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη πίσω από τις κάμερες του ALPHA

Πήρα 24 κιλά, του έδωσα και κατάλαβε, έφαγα σαν να μην υπήρχε αύριο. Είχα περιθώρια να πάρω κιλά, γιατί πάντα ήμουν αδύνατη. Η εγκυμοσύνη μου κύλησε πολύ ομαλά, μέχρι τον 9ο μήνα πήγαινα στην «Ελένη» και χόρευα ζεϊμπέκικο, δεν κατάλαβα ότι ήμουν έγκυος παρά μόνο όταν έσπασαν τα νερά. Έχω χάσει τα πρώτα κιλά, που ήταν πολλά, και μένουν άλλα 8 για να πω ότι είμαι ακριβώς όπως ήμουν πριν μείνω έγκυος.

Μετά τη γέννα βρέθηκες αντιμέτωπη με την επιλόχειο κατάθλιψη, όπως πολλές νέες μανούλες;

Ευτυχώς δεν το αντιμετώπισα σε μεγάλο βαθμό, όμως πιστεύω ότι οι πρώτες 40 μέρες μετά τη γέννα είναι η πιο ευαίσθητη περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας. Έχω κάνει και βίντεο στο Youtube με το κανάλι του all4mama.gr με το οποίο συνεργάζομαι, και μιλάω γι' αυτό. Είναι δύσκολο. Αν δεν έχεις γερές βάσεις και η σχέση με τον άντρα σου δεν είναι ουσιαστική, τότε μπορεί να αντιμετωπίσεις αρκετά προβλήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ