STAR: Μπήκε στον «πάγο» αγαπημένο πρόγραμμα

Τι συμβαίνει;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
STAR: Μπήκε στον «πάγο» αγαπημένο πρόγραμμα

Μέσα από το Happy Day έγινε γνωστή η είδηση πως ένα αγαπημένο πρόγραμμα που ήταν να ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα από τη συχνότητα του STAR, έχει μπει στον «πάγο». Σκόπευε να έρθει στις τηλεοπτικές μας οθόνες, το πρώτο μισό της επόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, ένα show που μεσουρανούσε πριν από μερικά χρόνια, δεν θα προβληθεί όπως είχε προγραμματιστεί από το κανάλι, λόγω του κορωνοϊού, ο οποίος έφερε τεράστιες αλλαγές στην ροή των σταθμών.

Όπως ακούσαμε να λέγεται στην εκπομπή, μπορεί να είχαν ξεκινήσει συζητήσεις και προετοιμασίες για να έρθει στην αρχή της νέας τηλεοπτική σεζόν, ωστόσο, πήραν την απόφαση να φέρουν πρώτα το νέο κύκλο του GNTM (Δείτε ποια μπορεί να είναι η τέταρτη κριτής), ο οποίος είναι σίγουροι ότι θα φέρει υψηλά νούμερα.

Αυτό είναι το πρόγραμμα που έχει μπει στον «πάγο» από το STAR

Όπως λοιπόν αποκάλυψε το Happy Day ο λόγος που έχει μπει στον «πάγο» δεν είναι μόνο ο κορωνοϊός και το κοινό, αλλά και η σωματική επαφή στην οποία θα έρχονται οι διαγωνιζόμενοι λόγω του χορού, αφού πρόκειται για το «Dancing with the star». Κάτι που δεν είναι επιτρεπτό λόγω των μέτρων για τον ιό.

Ακόμη ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό αν θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της ερχόμενης σεζόν.

STAR dancing with the stars

Τι είναι το Dancing with the stars

Το Dancing with the stars είναι ένα ελληνικό talent show χορού το οποίο μεταδίδεται από τον ΑΝΤ1 κι έκανε πρεμιέρα στις 28 Μαρτίου 2010. Η εκπομπή βασίζεται στη σειρά εκπομπών του BBC, Strictly Come Dancing, που προβάλλεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει σαν τραγούδι τίτλων το "It's Personal" του Σουηδικού συγκροτήματος, The Radio Dept.

Μέχρι σήμερα έχουν προβληθεί πέντε συνολικά κύκλοι, με τον έκτο κύκλο να κάνει πρεμιέρα στις 26 Ιανουαρίου 2018, μετά από διακοπή τριών χρόνων. Το show έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα από την ψηφοφορία του κοινού σε κάθε live, δίνονται στο ίδρυμα "Make a Wish" ("Κάνε μια Ευχή" Ελλάδος).