Νίκος Χαρδαλιάς: Οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο η παρουσιάστρια που του έριξε νερό

Τι λένε οι πληροφορίες;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Χαρδαλιάς: Οδηγήθηκε στο ψυχιατρείο η παρουσιάστρια που του έριξε νερό

Στο ψυχιατρείο οδηγείται η παρουσιάστρια η οποία χθες, έριξε νερό στον Νίκο Χαρδαλιά την ώρα που βρισκόταν σε εστιατόριο της Θεσσαλονίκης. Τι λένε οι πληροφορίες;

Το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης της αυτοαποκαλούμενης παρουσιάστριας, η οποία συνελήφθη χθες το απόγευμα, ύστερα από μήνυση που κατέθεσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, για τις 12 Ιουνίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το grtimes.gr, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη, ενώ αυτή την ώρα οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με εντολή του Εισαγγελέα προκειμένου να εξεταστεί. Δείτε την στιγμή του μπουγελώματος εδώ.

[/OEmbed]

Έτσι έριξε νερό η παρουσιάστρια στο Νίκο Χαρδαλιά

Ολα συνέβησαν το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο κ. Χαρδαλιάς είχε γεύμα με τον υφυπουργό Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρο Καράογλου, σε εστιατόριο στον πεζόδρομο της Δημητρίου Γούναρη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Πριν λίγο καιρό ο υφυπουργός πήγε διήμερο με την οικογένεια του.

Τότε η Ιωάννα Κουσκούση, που δηλώνει παρουσιάστρια και έχει απασχολήσει παλαιότερα τα ΜΜΕ, με τη λεκτική επίθεσή της προς αστυνομικούς για το ζήτημα του κορωνοϊού και των περιοριστικών μέτρων, πλησίασε το τραπέζι των δύο υφυπουργών. Αρχικά προσέγγισε με φιλικές διαθέσεις και εγκωμίασε το έργο του Νίκου Χαρδαλιά, με εκφράσεις όπως «είσαι φοβερός, έσωσες την χώρα», του ζήτησε να βγουν μια αναμνηστική φωτογραφία.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, δέχτηκε και μόλις τον πλησίασε η Ιωάννα Κουκούση άρπαξε ένα ποτήρι με νερό που ήταν στο τραπέζι και το έριξε πάνω στο Νίκο Χαρδαλιά, μπροστά στα μάτια της κόρης του. Σύμφωνα με το voria.gr η συλληφθείσα φώναζε σε έξαλλη κατάσταση «καταστρέφετε τη χώρα».

Παρουσιάστρια Νίκος Χαρδαλιάς δικαστήρια

Να σημειωθεί ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε χωρίς την αστυνομική του φρουρά. Ωστόσο, παρενέβη αμέσως η φρουρά ασφαλείας του υφυπουργού Μακεδονίας-Θράκης Θόδωρου Καράογλου οι οποίοι την προσήγαγαν ενώ κατάσχεσαν το κινητό της φίλης της που τραβούσε βίντεο εκείνη τη στιγμή.

Η Ιωάννα Κουσκούση, η «αγανακτισμένη» της νέας παραλίας Θεσσαλονίκης είναι η θαυμάστρια του Αλέξη Τσίπρα η οποία έβγαλε μαζί του σέλφι φωνάζοντας« Θα τρελαθώ».