Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

MasterChef: H αποκάλυψη του Γιώργου για την σύντροφο του Λότους

Που έκανε διακοπές;

MasterChef: H αποκάλυψη του Γιώργου για την σύντροφο του Λότους
News 10.06.2020 22:02
Από Ανθή Ιωαννίδου

Μια αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος στο MasterChef για την σύντροφο του Λότους. Ο ίδιος αποκάλυψε πως εκείνη έκανε ταξίδια και ήταν στην Αφρική, όσο εκείνος ήταν στην Ελλάδα για να μπει στο ριάλιτι μαγειρικής.

H σχέση του Γιώργου Λασκαρίδη με την αγαπημένη του Λότους είναι γνωστή αφού ο διαγωνιζόμενος του MasterChef έχει αναφερθεί ουκ ολίγες φορές στο πρόσωπό της.

Κατά τη διάρκεια της σημερινής δοκιμασίας, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πλησίασε τον Γιώργο Λασκαρίδη ρωτώντας τον για το πώς είναι η αγαπημένη του. Δείτε εδώ και ποιοι αποχωρούν σήμερα.

«Ανυπομονώ να τη δω σεφ. Είναι South Africa. Ταξιδεύει. Μόνη της. Ταξιδεύει πολύ η Λότους. Θέλω να πάω να τη βρω και να έχω και έναν φορτωμένο λογαριασμό, να περάσουμε ωραία» ανέφερε ο Γιώργος.

MasterChef: Η επιστροφή του Κουτσόπουλου και το ξεκίνημα των ημιτελικών

Επέστρεψε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο MasterChef και ξεκίνησαν οι ημιτελικοί. Οι κριτές ανακοίνωσαν πως θα γίνουν οι δοκιμασίες και πως θα φτάσουμε στον μεγάλο τελικό που είναι την επόμενη εβδομάδα.

Μετά την αποχώρηση της Μάρλεν και του Διονύση οι έξι παίκτες στο αποψινό επεισόδιο θα γίνουν τέσσερις, καθώς θα έχουμε δύο αποχωρήσεις, οι οποίες θα προκύψουν μετά από δύο συνεχόμενες δοκιμασίες.

Η υπερβολική αυτοπεποίθηση φαίνεται να μην βοηθά και πάρα πολύ σε αυτό το σημείο του διαγωνισμού. Εκείνο που χρειάζεται είναι οι παίκτες να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, κρατώντας χαμηλό προφίλ και “σκαλίζοντας” τις γνώσεις τους, τις συμβουλές, που τους έχουν δώσει όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αλλά και να θυμηθούν λάθη, που έκαναν οι ίδιοι ή άλλοι διαγωνιζόμενοι, και να τα αποφύγουν.

“Όσοι έχετε παρακολουθήσει το MasterChef ξέρετε ότι όταν φτάναμε σε αυτό το σημείο γίνονταν κάποιες δοκιμασίες σε εξωτερικούς χώρους, είχαμε καλεσμένους βραβευμένους σεφ, ενώ κάναμε και κάποια ταξίδια στο εξωτερικό. Φέτος, όπως γνωρίζετε λόγω της εξάπλωσης του ιού σε παγκόσμια κλίμακα, συζητήσαμε και αποφασίσαμε ότι είναι πιο σωστό οι δοκιμασίες να γίνουν στο πλατό. Οπότε λόγω των συνθηκών, οι δοκιμασίες θα συνεχίσουν και θα τελειώσουν μέσα στην κουζίνα του MasterChef”.

Δείτε τι ανακοίνωσαν οι κριτές για τους ημιτελικούς:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

MasterChef: Πικάντικες αποκαλύψεις από τον Διονύση Πρώϊο για τις... στενές επαφές στο ριάλιτι

MasterChef: Ο Διονύσης αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του γιου του

Share