Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της κοιμήθηκε... εκτός σπιτιού - Η αποκάλυψη της

Απίστευτο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της κοιμήθηκε... εκτός σπιτιού - Η αποκάλυψη της

Εκτός του σπιτιού τους κοιμήθηκε ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου και την αποκάλυψη έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό της στο Instagram. Το περιστατικό ήταν απίστευτο και δεν γινόταν να μην το κάνει γνωστό.

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική της ζωή. Μπορεί να θέλει να την κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο δίνει μια μικρή... γεύση στους θαυμαστές της.

Χθες λοιπόν, η παρουσιάστρια πήγε βόλτα στο πάρκο μαζί με τα παιδιά της, ωστόσο όπως φαίνεται ο γιος της κουράστηκε και θέλησε να... πάρει τον ύπνο του. Συγκεκριμένα, τον πήρε ο ύπνος πάνω σε ένα παγκάκι.

«Κάπως αποφασίσαμε εδώ να κοιμηθούμε. Δεν μας φτάνει που περνάμε όλη τη μέρα, θέλουμε να κοιμηθούμε κιόλας. Τέλεια», ήταν τα λόγια της Σίσσυς Χρηστίδου στο βίντεο που δημοσίευσε. Δείτε ωστόσο τι ευχάριστα νέα είχε ανακοινώσει για τον Θοδωρή Μαραντίνη.

Σίσσυ Χρηστίδου γιος

Σίσσυ Χρηστίδου σπίτι

Σίσσυ Χρηστίδου: Να σε τι δεν την βοηθά ο γιος της! - "Θα με μπλοκάρει"

Η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από live που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πιο είναι εκείνο το πράγμα στο οποίο δεν την βοηθά, ο ένας από τους γιους της με την ίδια να λέει ότι μάλλον θα την μπλοκάρει! Τι είναι αυτό που είπε;

Ειδικότερα η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε live στο Instagram ζητώντας την βοήθεια του κόσμου για το πως να χρησιμοποιήσει το Tik Tok αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι ο γιος της δεν την βοηθά. Η γνωστή παρουσιάστρια αρχίζει και αυτή να μπαίνει στην τρέλα της συγκεκριμένης πλατφόρμας και προσπαθεί να μάθει πως λειτουργεί.

Έτσι στο βίντεο που έκανε ζήτησε την βοήθεια όσων την ακολουθούν. Μάλιστα η ίδια - που προ κορωνοϊού είχε πάρει και ένα ταξίδι μαζί με τα παιδιά της - είπε ακόμα ότι το παιδί της δεν την ακολουθεί, ενώ χαριτολογώντας πρόσθεσε ακόμα ότι "δεύτερο βήμα θα με μπλοκάρει".

"Δεν με ακολουθεί, μάλλον θα με μπλοκάρει. Πρώτη φάση δε με ακολουθεί, δεύτερη θα με μπλοκάρει. Για πείτε εσείς έχετε Tik Tok ή μήπως είναι μπούρδα;" ήταν τα λόγια της παρουσιάστριας.

Σίσσυ Χρηστίδου live Instagram