Γνωστός παρουσιαστής εξομολογείται: «Έχω κάνει δοκιμαστικό για πέντε τηλεπαιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά»

Ποιος το είπε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Γνωστός παρουσιαστής εξομολογείται: «Έχω κάνει δοκιμαστικό για πέντε τηλεπαιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά»

Γνωστός παρουσιαστής εξομολογείται. «Έχω κάνει δοκιμαστικό για πέντε τηλεπαιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά δεν έχω παρουσιάσει κανένα». Ποιος έκανε αυτή την δήλωση σχετικά με την πορεία του στην τηλεόραση;

Στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και τον Αρτ έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος μίλησε για το λόγο που δεν τον είδαμε στο πλάι της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day, ενώ τόνισε πως θα ήθελε πάρα πολύ να παρουσιάσει το Πάμε Πακέτο.

«Είχαμε κάνει μια συζήτηση με την Σταματίνα Τσιμτσιλή για να είμαι στο Happy Day, αλλά τελικά δεν ήμουν γιατί υπήρξαν κάποιες άλλες αποφάσεις που θεώρησαν καλύτερο το άλλο σενάριο. Για να χωρούσα στην τηλεόραση μέχρι πριν δύο χρόνια, προφανώς θα χωράω και τώρα. Πριν λίγες ημέρες στην ίδια εκπομπή ανακοινώθηκε ένας χωρισμός.

Δεν θα μπορούσα να παρουσιάσω το Shopping Star. Θα ήθελα να παρουσιάσω το Πάμε Πακέτο με τρέλα. Είχα πει στη Βίκυ Χατζηβασιλείου πως αν φύγει θα ήθελα να το κάνω εγώ. Έχω κάνει δοκιμαστικό για πέντε τηλεπαιχνίδια μέχρι τώρα, αλλά δεν έκανα κανένα. Είχα κάνει και γι’ αυτό που έκανε ο Ουγγαρέζος στο Mega.

Με τη Σοφία Αλιμπέρτη έχω να μιλήσω από το 2015. Είναι στην Πάρο, έχει ένα beach bar. Δεν έχω βγάλει λεφτά από αυτή τη δουλειά», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Ποιος είναι ο Θανάσης Πάτρας

Ο Θανάσης Πάτρας γεννήθηκε στη Δράμα και ήθελε να γίνει δημοσιογραφος από μικρός. Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Παγώνη.

Το 1984 ήρθε στην Αθήνα και σπούδασε στο Εργαστήρι Δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1. Έπιασε δουλειά ως συντάκτης στην εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη στον ΣΚΑΪ και ακολούθησαν συνεργασίες με το Θέμο Αναστασιάδη, το Βλάσση Μπονάτσο, τον Κώστα Χαρδαβέλλα, το Θοδωρή Ρουσόπουλο και στο πρωινό του MEGA που παρουσίαζε το δίδυμο Πανοπούλου - Βόσσου.

Έχει ένα πλούσιο βιογραφικό, αν υπολογίσουμε και την τριετία στον ΑLPHA, κατά την οποία μαζί με τη Σοφία Αλιμπέρτη και έπειτα μόνος του παρουσίαζε το πρωινό του Σαββατοκύριακου με μεγάλη επιτυχία ενώ το Καλοκαίρι του 2011 παρουσίααζε μαζί με τη Νάντια Μπουλέ την πρωινή ενημερωτική και ψυχαγωγική εκπομπή ELATE.