Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά - «Εγκληματικές ενέργειες δεν αρμόζουν στις...»

Τι συνέβη; Το μακροσκελές δημόσιο κείμενο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ρούλα Κορομηλά - «Εγκληματικές ενέργειες δεν αρμόζουν στις...»

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε η Ρούλα Κορομηλά στα social media, με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση επίθεσης με βιτριόλι στην 34χρονη. «Εγκληματικές ενέργειες δεν μας αρμόζουν!», ανέφερε μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια.

Η Ρούλα Κορομηλά, πολλές φορές αναφέρεται στα θέματα που αφορούν την επικαιρότητα μέσω των λογαριασμών που διατηρεί. Αυτό έκανε και πριν από λίγες ημέρες μέσα από το Twitter, για την σύλληψη της 35χρονης φερόμενης δράστριας.

«Αν θέλουμε ως γυναίκες να μας σέβονται και εκτιμάνε άπαντες και ειδικότερα οι άντρες, οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε με αξιοπρέπεια, ψυχραιμία και λογική απιστίες, ατασθαλίες, χωρισμούς, εμφανίσεις τρίτων προσώπων, διαζύγια και συναφή! Εμμονές, εκδικητικότητα και εγκληματικές ενέργειες δεν μας αρμόζουν!», έγραψε χαρακτηριστικά η Ρούλα Κορομηλά. Δείτε τι είχε δηλώσει και για την Ελένη Μενεγάκη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης της.

Ρούλα Κορομηλά ξέσπασμα 34χρονη

Άγριο ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά: «Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω…»

Άγριο ξέσπασμα είχε η Ρούλα Κορομηλά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω τους γονείς μου θα τους είχα κοντά μου», έγραψε η παρουσιάστρια στην ανάρτηση της.

Ένα μεγάλο θέμα και πολύ ευαίσθητο έθιξε σήμερα μέσα από το προσωπικό της προφίλ η Ρούλα Κορομηλά! Η παρουσιάστρια απάντησε σε όλους αυτούς που της στέλνουν μηνύματα σχετικά με τους γονείς τους που για τους δικούς τους λόγους τους έχουν βάλει στο γηροκομείο.

Η Ρούλα ξέσπασε στην ανάρτηση της λέγοντας: Ήρεμα σας λέω. Όταν μου στέλνετε πολλά μηνύματα γεμάτα τύψεις ενοχές και άπειρες δικαιολογίες γιατί «παρκάρετε» τους γονείς σας στα γηροκομεία να ξέρετε ότι νευριάζω πάρα πολύ και αδυνατώ να σας κατανοήσω. Πείτε ότι θέλετε. Εγώ και ψωμί να μην είχα να φάω τους γονείς μου θα τους είχα κοντά μου. Άλλωστε κάνουν παιδιά και για να τους φροντίσουν όταν είναι ανήμποροι! Αυτό»!

Σε ένα από τα μηνύματα της, είχαν ραγίσει καρδιές τα λόγια της, τα οποία συνόδευαν ένα βίντεο από τα παλιά. Δείτε εδώ την συγκινητική ανάρτηση.

Δείτε την ανάρτηση:

Ρούλα Κορομηλά Instagram