Χωρισμός έκπληξη στη showbiz μετά από 7 χρόνια - Πασίγνωστη τραγουδίστρια ζητάει διαζύγιο

Πούλησαν το σπίτι που διέμεναν

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χωρισμός έκπληξη στη showbiz μετά από 7 χρόνια - Πασίγνωστη τραγουδίστρια ζητάει διαζύγιο

Έναν χωρισμό έκπληξη είχαμε στην showbiz. Αγαπημένο ζευγάρι πήρε την απόφαση να τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική του ζωή μετά από 7 χρόνια, με την τραγουδίστρια να είναι αυτή που ζητάει το διαζύγιο από το σύζυγό της.

Ο λόγος για την Kelly Clarkson, η οποία το 2013 παντρεύτηκε τον καλό της, Brandon Blackstock. Μαζί απέκτησαν δυο παιδιά, Remington Alexander και την River Rose. Μπορεί όλα να έδειχναν όμορφα μεταξύ τους, ωστόσο όταν έκλειναν οι πόρτες στο σπίτι, φαίνεται πως είχαν προβλήματα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στο The Blast, το ζευγάρι χωρίζει, αφού η Kelly Clarkson φαίνεται να κατέθεσε αίτηση διαζυγίου στις 4 Ιουνίου. Η αιτία του χωρισμού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Kelly Clarkson Brandon Blackstock χωρισμός

Οι δυο τους μάλιστα, αποφάσισαν να πουλήσουν το τεράστιο σπίτι τους στο Λος Αντζελες για 10 εκατομμύρια δολάρια, κάτι που είχε «προδώσει» το χωρισμό τους. Ωστόσο, έναν χωρισμό είχαμε και στην Ελληνική showbiz και ανακοινώθηκε μέσα από το Πρωινό.

Λίγα λόγια για την Kelly Clarkson, την τραγουδίστρια που χωρίζει μετά από 7 χρόνια

Η Κέλλυ Κλάρκσον (Kelly Brianne Clarkson, 24 Απριλίου 1982) είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός της ποπ και της ροκ. Η καταγωγή της είναι ελληνική και ιρλανδική. Η Κέλλυ ήρθε στην δημοσιότητα της από την συμμετοχή της στο τηλεοπτικό σόου American Idol από το οποίο στέφθηκε νικήτρια της πρώτης σαιζόν. Έχει κυκλοφορήσει 5 μέχρι στιγμής άλμπουμ, το ντεμπούτο άλμπουμ της Thankful του 2003, το Breakaway του 2005 που την καθιέρωσε στην μουσική βιομηχανία, το πιο προσωπικό My December του 2007, το All I Ever Wanted του 2009 και το Stronger του 2011. Και τα πέντε άλμπουμ έχουν δεχτεί θετική ανταπόκριση και επιτυχία τόσο σε κοινό όσο και σε κριτικούς με τα τραγούδια της να πιάνουν υψηλές θέσεις στα παγκόσμια τσαρτ.

Μέσα στην δεκαετή καριέρα της έχει χαρακτηριστεί ως το πιο επιτυχήμενο Αμερικανικό Είδωλο, με τις παγκόσμιες πωλήσεις των άλμπουμ της να ξεπερνούν τα 24 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως και τα σινγκλ της τα 37. Το 2004, πήρε την πρώτη υποψηφιότητά της για Γκράμι καλύτερης Γυναικείας Ποπ Ερμηνείας, για το τραγούδι "Miss Independent". Το 2006, κέρδισε 2 Γκράμι, για την ερμηνεία της στο "Since U Been Gone" και για το δεύτερό της άλμπουμ, "Breakaway" ενώ έχει λάβει υποψηφιότητα άλλες τέσσερις. Έχει κερδίσει 4 βραβεία από τα American Awards και 12 βραβεία από το Billboard όπως επίσης και το βραβείο Women's World το 2009. Έχει επίσης καταλάβει την 14η θέση στην κατάταξη των πιο επιτυχημένων καλλιτεχνών της δεκαετίας του 2000.