Δύσκολες στιγμές για το Χρήστο Ζώτο - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Η συγκινητική ανάρτηση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δύσκολες στιγμές για το Χρήστο Ζώτο - Ο θάνατος που τον «τσάκισε»

Δύσκολες στιγμές φαίνεται πως περνάει ο τραγουδιστής και παρτενέρ της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο «Just the 2 of us», Χρήστος Ζώτος. Αποκάλυψε στο Instagram, έναν θάνατο που τον «τσάκισε» ψυχολογικά.

Ο «Έλληνας iggy pop», είναι λάτρης των social media και σε καθημερινή βάση μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους διάφορες στιγμές από την προσωπική του ζωή, αλλά και από τα επαγγελματικά του βήματα.

Πρόσφατα ωστόσο, με μια πολύ τρυφερή φωτογραφία, έκανε γνωστή μια δυσάρεστη είδηση. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος του σκύλος «Bono», μετά από 13 χρόνια που τον είχε στο πλάι του.

«Καληνύχτα Bono μου» , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε, με τους followers του να του εύχονται συλλυπητήρια και κουράγιο για την απώλεια που βιώνει. Ωστόσο, δείτε μια από τις εμφανίσεις του Χρήστου Ζώτου με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο J2US. Θα πάθετε πλάκα.

Χρήστος Ζώτος σκύλος πέθανε

Δύσκολες στιγμές με το θάνατο του σκύλου της πέρασε και η Μορφούλα Ντώντα, εκτός του Χρήστου Ζώτου

«Μας άφησες χτυπημένη από την επάρατη νόσο», αποκάλυψε μεταξύ άλλων σε ανάρτηση της η Μωρφούλα Ντώντα, κάνοντας γνωστό πως περνάει δύσκολες στιγμές. Ο τετράποδος φίλος της, «έφυγε» από τη ζωή και έχει στεναχωρηθεί πολύ.

Συγκεκριμένα, η γνωστή αθλήτρια και νικήτρια του «Dancing with the stars» έχασε τον σκύλος της έπειτα από «μάχη» που έδωσε με την επάρατη νόσο και θέλησε να μοιραστεί το δυσάρεστο γεγονός με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές τρυφερές φωτογραφίες όπου πόζαρε η ίδια μαζί με το σκύλο της σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητας τους. Είτε στο σπίτι παίζοντας, είτε σε βόλτα τους για να περπατήσουν.

«Χθες μας άφησες χτυπημένη από την επάρατη νόσο! Θα σε αγαπώ πάντα μέχρι το φεγγάρι και πίσω! Θα σε θυμάμαι πάντα. RIP Splash. 8 χρόνια πάντα δίπλα μου...Ησουν μέλος της οικογένειας....», έγραψε μεταξύ άλλων στις λεζάντες των αναρτήσεων της.

Να σημειώσουμε πως πριν από καιρό η Μωρφούλα Ντώντα η οποία έχει κάνει περήφανη την χώρα μας, όταν αναδείχθηκε έβδομη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σίδνεϊ, βρέθηκε στο νοσοκομείο και με μια ανάρτηση της είχε ευχαριστήσει το ιατρικό προσωπικό. Τι είχε συμβεί;