MasterChef: Ξέσπασε η Μάρλεν - «Έκλαιγα κάθε μέρα! Ήμουν πολύ...»

Τι αποκάλυψε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef: Ξέσπασε η Μάρλεν - «Έκλαιγα κάθε μέρα! Ήμουν πολύ...»

Στον αέρα της εκπομπής Happy Day, βγήκε η Μάρλεν Γρυντάκη, η οποία έφτιαξε υπέροχο περουβιανό σεβίτσε. Ενώ δεν γινόταν να μην αναφερθεί στο MasterChef. Γιατί έκλαιγε κάθε ημέρα μέσα στο παιχνίδι;

«Δεν ήμουν εξοικειωμένη με την αναγνωρισιμότητα και τα σχόλια δεν με ενόχλησαν καθόλου, ο καθένας έχει τη γνώμη του. Από τη στιγμή, όμως, που δεν με γνωρίζουν προσωπικά δεν μπορούν να έχουν μια αντικειμενική γνώμη και άποψη. Και κάποια σχόλια δεν θα έπρεπε να υπάρχουν από τη στιγμή που δεν με γνωρίζουν προσωπικά.

Τα τελευταία δέκα χρόνια δεν έχω κλάψει. Στο MasterChef έκλαιγα κάθε μέρα. Ήμουν πολύ πιεσμένη ψυχολογικά και γι’ αυτό αντιδρούσα έτσι», είπε μεταξύ άλλων η Μάρλεν Γρυντάκη. Δείτε εδώ τι αποκάλυψε για τους συμπαίκτες της.

MasterChef Μάρλεν Γρυντάκη

MasterChef - Μάρλεν: Τα πρώτα της λόγια μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι

Τα πρώτα της λόγια μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι του MasterChef είπε η Μάρλεν, την οποία η κάμερα του Πρωινού «τσάκωσε» την ώρα που εργαζόταν στο μαγαζί του Διονύση. Τι είπε ωστόσο και για την πρώην συμπαίκτρια της Μαρία Μπέη;

Η Μάρλεν να πούμε, πως αποχώρησε μια ανάσα πριν την 6άδα και λίγες ημέρες πριν διεξαχθεί ο τελικός του ριάλιτι μαγειρικής.

MasterChef Μάρλεν Βαρθαλίτης

«Όλα ήταν πολύ όμορφα στο MasterChef. Πέρασα πολύ όμορφα. Διάφορα μηνύματα δέχτηκα, όλα τέλεια. Υπέγραψα συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων αφού αποφάσισα να μείνω Ελλάδα. Είπα να το κυνηγήσω κι αυτό. Δεν υπήρχε τίποτα με τον Βαρθαλίτη. Ο Γιώργος ήταν τζέντλεμαν. Κάθε μέρα γινόντουσαν διάφορα πράγματα κι ανάλογα λέγαμε διάφορα. Δε σημαίνει ότι μετά τα θυμόμαστε, έχω ξεχάσει τι έχει γίνει. Δεν έχω χρόνο να τα δω τα επεισόδια. Με την Μαρία Μπέη δεν επικοινωνούμε. Να πούμε τι; Αυτή είναι στο Βορρά και εγώ στο Νότο. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο», είπε η Μάρλεν.

Μετά το χθεσινό επεισόδιο και ο Διονύσης που αποχώρησε μαζί της έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.