Καφέ της Χαράς: Ο θάνατος στη σειρά έφτασε μέχρι το... περιφερειακό συμβούλιο - Ποιος θα πεθάνει;

Ο Χάρης Ρώμας κάνει τις αποκαλύψεις...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς: Ο θάνατος στη σειρά έφτασε μέχρι το... περιφερειακό συμβούλιο - Ποιος θα πεθάνει;

Ένας θάνατος όπως έχει γίνει γνωστό, πρόκειται να συγκλονίσει τους κατοίκους της σειράς «Καφέ της Χαράς». Η είδηση πως ένα πρόσωπα θα πεθάνει, θα φτάσει μέχρι και το... περιφερειακό συμβούλιο. Τι αποκάλυψε ο Χάρης Ρώμας;

Συνέντευξη στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος», έδωσε ο ηθοποιός, η οποία θα προβληθεί απόψε το βράδυ στην ΕΡΤ1. Ένα μικρό απόσπασμα, έδειξαν στη «Φωλιά των Κου Κου», όπου κάνει αποκαλύψεις.

«Μιας και έχει ακουστεί τόσο πολύ ποιος θα πεθάνει στο Καφέ της Χαράς, μέχρι και στο περιφερειακό συμβούλιο με ρωτούσαν. Ο κύριος Σγουρός με ρώτησε “Χάρη, ποιος θα πεθάνει στο Καφέ;».

Καφέ της Χαράς θάνατος ηθοποιού

Το Καφέ της Χαράς είχε πάντα έναν κοινωνικό χαρακτήρα. Και δεν θα ξεχάσω ποτέ τη συγχωρεμένη τη Ρίκα Βαγιάνη που είχε τη δύναμη της γνώμης της και είχε πει ότι “το Καφέ της Χαράς εκτός του ότι τρελαίνομαι να το βλέπω, έχει ένα πολύ σημαντικό κοινωνικό χαρακτήρα. Μια γυναίκα ανύπαντρη πάει σε ένα χωριό με ένα παιδί και όλοι τη λένε πόρνη. Και αυτό έχει από μόνο του μια δύναμη και είναι ρηξικέλευθο”», είπε ο Χάρης Ρώμας. Δείτε ωστόσο το νέο πρόσωπο «βόμβα» στη σειρά.

Η Χάιδω θα πεθάνει τελικά στο Καφέ της Χαράς;

Χαμός πρόκειται να επικρατεί στα επόμενα νέα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του Καφέ της Χαράς που προβάλλεται για τρίτη χρόνια μετά από 15 ολόκληρα χρόνια. Σύμφωνα με την είδηση που έγινε γνωστή θα είναι νεκρή η «Χάιδω»;

Σε αναμονή της άρσης των μέτρων λόγω κορωνοϊού βρίσκονται οι ηθοποιοί της σειράς για να επιστρέψουν και πάλι στο πλατό των γυρισμάτων. Ωστόσο, ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά, δεν σταματούν να γράφουν, αφού όπως έγινε γνωστό η σειρά πήρε το πράσινο φως και για την νέα σεζόν.

Πριν μερικές εβδομάδες ήταν όταν ο ηθοποιός και σεναριογράφος, έκανε γνωστό πως ένας θάνατος πρόκειται να «μαυρίσει» το χωριό, χωρίς να δίνει παραπάνω λεπτομέρειες αν αυτό το πρόσωπο, πρόκειται να είναι άνδρας ή γυναίκα. Δείτε, παρακάτω ωστόσο όσα είπε αναλυτικά.

Σύμφωνα τώρα με το περιοδικό TV O’CLOCK και τον Παναγιώτη Μουλόπουλο, ένα πρόσωπο που εξαφανίζεται μυστηριωδώς από το Κολοκοτρωνίτσι και εικάζεται πως ίσως είναι νεκρή, είναι η Χάιδω. Μετά από μια δημόσια σύγκρουση της Στέλλας με τον Πώποτα που χωρίζει το χωριό σε σεξιστές και φεμινιστές, η Χάιδω επαναστατεί και παίρνει το μέρος των γυναικών, καθώς όπως λέει έχει υπομείνει πολλά. Λίγες ώρες μετά, όμως, η Χάιδω εξαφανίζεται από το χωριό.

Ο Τάσος, η Αρετή αλλά και όλοι οι υπόλοιποι την ψάχνουν. Κανείς δεν την έχει δει, ούτε γνωρίζει πού μπορεί να έχει πάει. Οι υποψίες αρχίζουν να οργιάζουν. Με αρχηγό την Στέλλα, κάποιοι θεωρούν υπεύθυνο της εξαφάνισης τον Τάσο. Εικάζουν ότι μπορεί και να την έχει σκοτώσει. Είναι όμως έτσι τα πράγματα;