Αγνώριστη η Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM - Αυτό είναι το νέο της look

Έγινε άλλος άνθρωπος

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αγνώριστη η Κάτια Ταραμπάνκο του GNTM - Αυτό είναι το νέο της look

Η Κάτια Ταραμπάνκο, νικήτρια του GNTM, κατάφερε να γίνει αγνώριστη με το νέο της look. Το πασίγνωστο μοντέλο άλλαξε τελείως τα μαλλιά της και η εικόνα της πλέον δε θυμίζει σε τίποτα το κορίτσι που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι.

Σε λίγο καιρό, η Κάτια ετοιμάζεται να κάνει το νέο της επαγγελματικό βήμα στην τηλεόραση, καθώς θα λάβει μέρος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Θαλασσόλυκοι», μαζί με τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τον Γιάννη Αποστολάκη.

Πρόκειται άλλωστε για μία πολύ εκρηκτική γυναίκα που καταφέρνει να εντυπωσιάζει κάθε φορά με την εμφάνισή της. Δείτε τη να ποζάρει μόνο με μαγιό και θα πάθετε πλάκα!

Για να είναι λοιπόν πλήρως ανανεωμένη, η Κάτια Ταραμπάνκο αποφάσισε να αλλάξει εντελώς τα μαλλιά της και από μελαχρινή έγινε... ξανθιά!

Η ίδια ανέβασε την πρώτη της φωτογραφία μέσα από το κομμωτήριο, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Αυτό είναι το νέο look της Κάτιας Ταραμπάνκο από το GNTM

Κάτια Ταραμπάνκο GNTM

Την αλλαγή αυτή στα μαλλιά της είχε ξεκινήσει να την κάνει η Κάτια Ταραμπάνκο πριν από λίγο καιρό

Τεράστια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση έκανε η Κάτια Ταραμπανκό. Η νικήτρια του GNTM, αποφάσισε να αλλάξει τα μαλλιά της μετά την καραντίνα και να δώσει ένα έναν διαφορετικό αέρα στο στυλ της. Μια αλλαγή που της πάει πολύ.

Με το που έληξε η καραντίνα και τα κομμωτήρια και τα καταστήματα με υπηρεσίες ομορφιάς άνοιξαν τις πόρτες τους, έσπευσαν όλοι να φροντίσουν τα μαλλιά τους.

Λίγες εβδομάδες μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας, η Κάτια Ταραμπανκό επισκέφτηκε τον αγαπημένο της κομμωτή και αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή.

Η νικήτρια του GNTM άφησε ίδιο το μήκος των μαλλιών της, το οποίο της πηγαίνει πάρα πολύ και έκανε μερικές ξανθιές ανταύγειες στην φράντζα της.

Δείτε την αλλαγή:

Κάτια Ταραμπανκό μαλλιά

Να σημειώσουμε πως πρόσφατα έκανε και το εξώφυλλο για γνωστό περιοδικό, μαζί με την Άννα Μαρία και μείναμε κάγκελο.