Χαρμόσυνα νέα στο Buckingham - Η λαμπερή τελετή για την Βασίλισσα Ελισάβετ

Χαμός στο παλάτι

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρμόσυνα νέα στο Buckingham - Η λαμπερή τελετή για την Βασίλισσα Ελισάβετ

Πολύ χαρμόσυνα φαίνεται πως είναι τα νέα στο Buckingham, μιας και η Βασίλισσα Ελισάβετ, είχε την ευκαιρία να απολαύσει, μία πολύ λαμπερή τελετή η οποία έγινε αποκλειστικά για τα μάτια της και για τα 94α γενέθλιά της, τα οποία δεν είχε την ευκαιρία να γιορτάσει στην καραντίνα.

Πρόκειται για ένα από τα γηραιότερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και ολόκληρο το παλάτι φροντίζει να την ευχαριστήσει σε κάθε περίπτωση.

Σήμερα, η 94χρονη πλέον βασίλισσα Ελισάβετ, πραγματοποίησε την πρώτη της εμφάνιση, καθώς από τα μέσα του Μαρτίου βρισκόταν σε κατ' οίκον απομόνωση στο κάστρο του Ουίνδσορ μαζί με τον 99χρονο πρίγκιπα Φίλιππο, δείτε εδώ τις τρυφερές ευχές για τα γενέθλιά του, εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η μονάρχης γιόρτασε, νωρίτερα, μέσα στην ημέρα τα επίσημα γενέθλιά της - η βασίλισσα έχει γενέθλια στις 21 Απριλίου, αλλά είθισται τον Ιούνιο να τα γιορτάζει για δεύτερη φορά με στρατιωτική παρέλαση στο Λονδίνο.

💂🥁 Did you watch Her Majesty’s Official Birthday ceremony at Windsor Castle this morning? Typically, the Sovereign’s...

Posted by The Royal Family on Saturday, June 13, 2020

Όμως, η φετινή χρονιά είναι η δεύτερη στα 68 χρόνια της βασιλείας της, που η επίσημη στρατιωτική παρέλαση Trooping the colour στην βρετανική πρωτεύουσα δεν έγινε, εξαιτίας των περιοριστικών μέτρων που έχει λάβει η κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον για τον κορωνοϊό. Το 1955 η παραδοσιακή παρέλαση για τα γενέθλια της βασίλισσας είχε ακυρωθεί, λόγω μιας απεργίας των εργαζομένων στους σιδηροδρόμους.

Η Ελισάβετ βέβαια είχε βγει από το Buckingham πριν από μερικές μέρες

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε πάνω σε ένα πόνι στο Home Park που βρίσκεται δίπλα στο κάστρο του Oυίνσδορ, φορώντας ένα λαδί σακάκι και ένα πολύχρωμο φουλάρι. Κάτι που μπορεί να μην γνωρίζατε για την Βασίλισσα Ελισάβετ, είναι το μυθικό ποσό που έχει στην τράπεζα. Δείτε το εδώ και θα σας "πέσουν" τα μαλλιά!

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσαν τα ανάκτορα του Buckingham, η «βόλτα» της βασίλισσας έγινε στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Η βασίλισσα φημίζεται για την αγάπη της για τα άλογα και τις ιπποδρομίες και έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές στη διάρκεια δεκαετιών ενώ κάνει ιππασία.

Βασίλισσα Ελισάβετ ιππασία