Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία από το παρελθόν και το μήνυμα όλο νόημα

«Κάντε πράγματα που σας γεμίζουν...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία από το παρελθόν και το μήνυμα όλο νόημα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να ευχηθεί καλό Σαββατοκύριακο στους διαδικτυακούς της φίλους, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από το παρελθόν και από ένα ταξίδι που είχε πραγματοποιήσει. Μάλιστα, την ανάρτηση αυτή τη συνόδευσε με ένα μήνυμα όλο νόημα.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και καθημερινά φροντίζει να ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα σωρό φωτογραφίες και βίντεο από τη ζωή της.

Μάλιστα, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγει να μοιραστεί τις σκέψεις της, ειδικά σε αυτές τις ιδιαίτερες μέρες που βιώνουμε όλοι με την έξαρση του κορωνοϊού σε όλο τον κόσμο.

Να σημειώσουμε πως η Σταματίνα Τσιμτσιλή περνάει μερικές υπέροχες μέρες μιας και αυτή τη βδομάδα ανανέωσε τη συνεργασία της με τον ALPHA. Δείτε εδώ την ανακοίνωση του καναλιού.

Κάτι αντίστοιχο έκανε λοιπόν και χθες, όταν αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία φωτογραφία από το ταξίδι της στη Βαρκελώνη.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το παρελθόν της Σταματίνας Τσιμτσιλή και το μήνυμα όλο νόημα

«Επειδή δεν προβλέπεται να ταξιδέψουμε σύντομα στο εξωτερικό.. Ταξιδεύουμε με το μυαλό και τις αναμνήσεις μας. Μια ωραία εικόνα από την πολύβουη Βαρκελώνη! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε. Κάντε πράγματα που σας γεμίζουν χαμόγελα», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του Alpha στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε ένας συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Ο λόγος για τον Χρήστο Βαρθαλίτη, ο οποίος όπως ενημέρωση σήμερα τους διαδικτυακούς του φίλους, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την ακοή του και για το λόγο αυτό μπήκε στο νοσοκομείο.

Το πρόβλημά του δείχνει να έχει λυθεί ωστόσο, σύμφωνα με όλα όσα έγραψε ο ίδιος στο Instagram.

«Μια δύσκολη για εμένα εβδομάδα ξεκίνησε περίεργα αλλά φαίνεται ότι ολοκληρώνεται γλυκά! Αιφνίδια απώλεια ακοής με ανάγκασε να νοσηλευτώ χωρίς καμία δυνατότητα επιλογής ή αναβολής ! Η γιατρός μου αντιμετώπισε με επιτυχία το ξαφνικό πρόβλημα υγείας μου και όλα «ακούγονται» καλύτερα πλέον ευτυχώς ! Περαστικά μέσα από την καρδιά μου σε όσους αντιμετωπίζουν την οποιαδήποτε ασθένεια! Υγεία και αγάπη!!» έγραψε χαρακτηριστικά.