Διαλύεται ο γάμος του πιο αγαπημένου ζευγαριού

Κανείς δεν το περίμενε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Διαλύεται ο γάμος του πιο αγαπημένου ζευγαριού

Πανικό έχει προκαλέσει η είδηση, πως ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, διαλύει σιγά σιγά το γάμο του, και οδηγείται με γοργά βήματα προς το διαζύγιο. Τα σύννεφα στη σχέση τους έχουν μαζευτεί εδώ και καιρό και πλέον ο χωρισμός είναι μονόδρομος.

Ο γάμος τους ήταν ένα από τα πιο λαμπερά events που έχουμε παρακολουθήσει και πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν, πως μόνο μία γυναίκα σαν αυτή θα μπορούσε να κερδίσει την καρδιά του πιο περιζήτητου εργένη.

Τον χωρισμό του ανακοίνωσε και ένα άλλο ζευγάρι, σοκάροντας την διεθνή showbiz. Δείτε εδώ ποιοι χώρισαν μετά από 7 χρόνια!

Αυτό είναι το αγαπημένο ζευγάρι που διαλύει τον γάμο του

Ο λόγος φυσικά για τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν, οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα ξένα μέσα, βρίσκονται πολύ κοντά στην αίτηση διαζυγίου.

Διαζύγιο Τζορτζ Κλούνεϊ - Αμάλ Αλαμουντίν

«Ο Τζορτζ είναι θυμωμένος που οι σκληρές προσπάθειες της γυναίκας του για τα ανθρώπινα δικαιώματα έχουν αφήσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Δυσκολεύεται πολύ με αυτό, και προκαλεί μεγάλη ρήξη στον γάμο τους», ισχυρίστηκε η ανώνυμη πηγή, σύμφωνα με το National Enquirer.

Σύμφωνα πάντα με το ίδιο περιοδικό, ο γοητευτικός ηθοποιός έμενε διαρκώς στο σπίτι μαζί με τα παιδιά, όσο η Αμάλ Αλαμουντίν, ασχολούνταν ενεργά με την υπόθεση εναντίον του ISIS, ενώ ξεκαθαρίζει πως για εκείνον η οικογένειά του αποτελεί την μοναδική του προτεραιότητα.

«Ζει με συνεχές άγχος… Όλοι ελπίζουν ότι αυτός και η Αμάλ μπορούν να καταλήξουν σε συμβιβασμό γι’ αυτό, αλλά ο Τζορτζ δεν δίνει άλλες ευκαιρίες, ακόμα κι αν η Αμάλ δεν μπορεί να καταλάβει τις πράξεις του. Ήταν δύσκολοι αυτοί οι μήνες για το διάσημο ζευγάρι. Ο καθένας μπορεί να το δει αυτό, και το τελευταίο πράγμα που χρειαζόταν ο γάμος τους αυτή τη στιγμή ήταν περισσότερο άγχος και ένταση. Θα είναι θαύμα αν επιβιώσουν από αυτό », είπε η πηγή.