Σε αυτή την "αμαρτία" δεν μπορεί να αντισταθεί η Ελένη Χατζίδου

Και είναι λογικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σε αυτή την

Μπορεί η Ελένη Χατζίδου να φροντίζει να διατηρεί πάντα υπέροχο το σώμα της, ωστόσο υπάρχει μία γλυκιά "αμαρτία" στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί με τίποτα ούτε αυτή, όπως άλλωστε και κανένας άλλος που έχει αδυναμία στα γλυκά.

Μετά από τη χθεσινή εντυπωσιακή της εμφάνιση στο J2US, στο πλευρό του Ετεοκλή Παύλου, η Ελένη Χατζίδου αποφάσισε να το ρίξει για λίγο έξω. Πήγε λοιπόν για φαγητό με τις φίλες της και απόλαυσε το αγαπημένο της γλυκό.

Δείτε εδώ το τρομερό act της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου που "τρέλανε" την κριτική επιτροπή του J2US.

Αυτή είναι η αμαρτία στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί η Ελένη Χατζίδου

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη τραγουδίστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μία σειρά από Insta Story μέσα από τα οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τον κατάλογο του μαγαζιού που είχε επισκεφθεί.

Αφού απόλαυσε το φαγητό της, έφτασε η ώρα του γλυκού και έτσι η Ελένη Χατζίδου κατάφερε να κάνει όλο το Instagrma να "λιώσει" όταν ανέβασε μία φωτογραφία με μία πιατέλα από λουκουμάδες με παγωτό.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η ίδια σε επόμενο story της, έφαγε 6 λουκουμάδες και τους ευχαριστήθηκε πάρα πολύ!

Ελένη Χατζίδου κιλά

Πώς έχασε 20 κιλά η Ελένη Χατζίδου

Ακόμη και μέσα στις 42 μέρες της καραντίνας η Ελένη δεν αμέλησε την καλή φυσική της κατάσταση, ούτε την καθημερινή της προπόνηση, και σε αυτό συνέβαλαν όλα... τα μέλη της οικογένειάς της. Η μπέμπα φρόντιζε να την έχει στην τσίτα 24 ώρες το 24ωρο, ενώ ο σύζυγός της την παρακινούσε να ανέβει στον διάδρομο και στο ελλειπτικό μηχάνημα τουλάχιστον για 50' κάθε μέρα!

Πρωταθλητής του κανόε καγιάκ και σούπερ fit, ο Ετεοκλής διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό για να κρατιούνται μαζί σε τέλεια φόρμα (δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις πως στο σπίτι τους υπάρχει και ένα υπερσύγχρονο home gym με τα πιο χρήσιμα όργανα γυμναστικής), με τον ίδιο να έχει και την εποπτεία της όλης διαδικασίας.

Όπως άλλωστε αποκαλύπτει συχνά η τραγουδίστρια μέσα από τα stories της στα social media, το workout της βασίζεται κυρίως σε αερόβιες ασκήσεις είτε στο έδαφος είτε σε διάδρομο γυμναστικής, με την Ελένη να αντεπεξέρχεται με επιτυχία στα challenges του Ετεοκλή - ακόμη κι όταν εκείνος ρυθμίζει την οθόνη στις προπονήσεις με ανηφόρες, ένα πρόγραμμα απαιτητικό που βοηθά στις καύσεις και αυξάνει την αντοχή!

Ο προσωπικός της εραστής και γυμναστής!

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου γυμναστική και διατροφή

Με τη βοήθεια του συζύγου της και της τεχνολογίας η Ελένη διαθέτει ένα αψεγάδιαστο σώμα. Βοηθός της σε αυτή την προσπάθεια, το ελλειπτικό μηχάνημα και ο διάδρομος τρεξίματος - και τα δύο, χρήσιμα εργαλεία για αερόβια γυμναστική.

Ανάλογα με τις αντοχές και τις δυνάμεις της η ίδια μπορεί να ρυθμίσει το πρόγραμμα κάθε φορά (την ένταση και την ταχύτητα), δηλαδή είτε να βαδίσει με αργό, μέτριο ρυθμό είτε να κάνει τζόκινγκ είτε να τρέξει με γρήγορο ρυθμό, και όλα αυτά προσαρμόζοντας την κλίση ώστε να προσομοιάσει την κίνηση της ανάβασης σε ανώμαλο έδαφος (σούπερ challenge) αλλά και ένα σωρό άλλες επιλογές.

Έχασε τα 20 κιλά της εγκυμοσύνης η Ελένη Χατζίδου

Πριν από λίγες μέρες, μόλις εννιά μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της Μελίτας, η Ελένη δεν δίστασε να παραδεχτεί πως κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της πήρε 20 κιλά.

Σήμερα έχει πια επανέλθει στο βάρος που είχε πριν από την εγκυμοσύνη, αφού όπως τονίζει και η ίδια «τα πρώτα κιλά έφυγαν σχετικά εύκολα και γρήγορα μετά τη γέννα. Περιττό να πω πόσο τυχερή είμαι που έχω άντρα γυμναστή και με ανέλαβε προσωπικά!

Μου έμειναν ακόμα 3 κιλά για να φτάσω τον στόχο μου!». Μάλιστα, αν και φανατική της γυμναστικής η Ελένη δεν απέφυγε τις διατροφικές ζαβολιές της, αφού μέσα στους εννιά μήνες της εγκυμοσύνης της είχε το τέλειο άλλοθι να απολαύσει λιχουδιές και γλυκά (είναι η αδυναμία της).

Πλέον, Ιούνιο μήνα τα ψέματα έχουν τελειώσει, οπότε η ίδια αφιερώνει τουλάχιστον μία ώρα κάθε μέρα στη φυσική της κατάσταση σε συνδυασμό με ένα υγιεινό μενού - «χωρίς διατροφή δεν γίνεται δουλειά» λέει η ίδια χαρακτηριστικά.

Η γυμναστική που ακολουθεί η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου

Το τρέξιμο κατά μήκος της παραλίας είναι ένας ιδανικός τρόπος άσκησης για την Ελένη, που γυμνάζει κυρίως γάμπες και γοφούς αλλά και όλο το σώμα.