Απίστευτο! Έμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εμφάνιση του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day

Τι φορούσε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Απίστευτο! Έμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εμφάνιση του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day

Έμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή με την εμφάνιση του Δήμου Βερύκιου στο Happy Day σήμερα. Η παρουσιάστρια είδε το πουκάμισο του και εντυπωσιάστηκε αρκετά από το θέαμα αυτό και δεν το άφησε ασχολίαστο.

Με το στόμα ανοιχτό έμεινε η Σταματίνα Τσιμτσιλή όταν είδε τι φορούσε ο Δήμος Βερύκιος. Ο δημοσιογράφος όπως κάθε μέρα εμφανίστηκε να πει τις ειδήσεις του.

Σήμερα όμως έκανε εμφάνιση με ένα πολύ μοντέρνο πουκάμισο. Μάλιστα, ήταν ασορτί με την παρουσιάστρια και τα look τους έμοιαζαν πολύ.

«Πρέπει να το παραδεχτείς, φέρνω τη μόδα 2 βδομάδες νωρίτερα». Στο Happy Day ωστόσο, έγινε και μια απίστευτη αποκάλυψη για πρόσωπο που αποχωρεί από το Open και την εκπομπή Ευτυχείτε.

«Έμεινε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Το βίντεο που προβλήθηκε στο Happy Day και τους άφησε άφωνους

«Έμεινε» η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί στην εκπομπή της. Προβλήθηκε, αλλά και σχολιάστηκε στον αέρα του Happy Day ένα βίντεο αγαπημένης τραγουδίστριας και τους άφησε όλους άφωνους. Ακόμη και εκείνους πίσω από τις κάμερες.

Συγκεκριμένα, έδειξαν το απίστευτο βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελευθερία Ελευθερίου, μετά το χωρισμό της, το οποίο και .... «τρέλανε» κόσμο. Την είδαμε να χορεύει μαζί με ένα φίλο της, φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι.

Σταματίνα Τσιμτσιλή Happy Day Ελευθερία Ελευθερίου

Μετά την προβολή του βίντεο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε πω επικράτησε χαμός χθες με το συγκεκριμένο βίντεο, αφού όλοι έτρεξαν να το δουν και να το... θαυμάσουν.

Αυτό είναι το βίντεο: