Βασίλης Σπανούλης: Πήρε την κόρη του και την Ολυμπία Χοψονίδου και βγήκαν για φαγητό

Φωτογραφίες από την πρώτη έξοδο της μπέμπας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βασίλης Σπανούλης: Πήρε την κόρη του και την Ολυμπία Χοψονίδου και βγήκαν για φαγητό

Ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί με την οικογένειά του και έτσι, πήρε την Ολυμπία Χοψονίδου και τη μικρή τους κόρη και πήγαν όλοι μαζί για φαγητό μαζί με πολύ καλούς φίλους, ενώ ανέβασαν και μπόλικες φωτογραφίες από την έξοδό τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν είχε την ευκαιρία να κάνει τις πρώτες βόλτες με την κόρη τους τους προηγούμενους μήνες, καθώς ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού και χρειάστηκε να μείνουν κλεισμένοι στο σπίτι τους.

Πλέον, με τα μαγαζιά να έχουν ανοίξει, ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου θεώρησαν πως έχουν μία καλή ευκαιρία για να αξιοποιήσουν τον ελεύθερό τους χρόνο μαζί με την μπέμπα τους. Άλλωστε, και ο αρχηγός του Ολυμπιακού βρίσκεται αυτόν τον καιρό στο σπίτι, καθώς οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις έχουν "παγώσει" προσωρινά.

Αξίζει οπωσδήποτε να δείτε και φωτογραφίες από τους γιους του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου. Δείτε εδώ πόσο μοιάζουν με τον μπαμπά τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου, που είναι πολύ ενεργή στα social media, ανέβασε μερικές φωτογραφίες με την μπέμπα και τους φίλους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βασίλης Σπανούλης Ολυμπία Χοψονίδου παιδιά
Ολυμπία Χοψονίδου κόρη

Ατύχημα στο σπίτι του Βασίλη Σπανούλη και της Ολυμπίας Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη οικογένεια. Τα έξι παιδιά τους είναι και η κύρια προτεραιότητα τους και δεν σταματούν να τα καμαρώνουν και να βρίσκονται δίπλα τους σε κάθε τους βήμα.

Μπορεί το ζευγάρι να διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ από τα φώτα των media, καθώς θέλει να προστατεύσει την προσωπική του ζωή, ωστόσο στα social έχουμε δει αρκετές αναρτήσεις από την καθημερινότητα του. Ειδικά, μέσα από τον λογαριασμό στο Instagram της πρώην Σταρ Ελλάς.

Αυτή την φορά το πρώην μοντέλο καθόταν στο σαλόνι της παρέα με τα παιδιά της τα οποία καταλάθος έκαναν μια ζημιά. Συγκεκριμένα είχε αφήσει τον καφέ της στον καναπέ, τον οποίο έριξαν κάτω.

Φυσικά πρόκειται για αυτά τα μικρά «ατυχήματα» που κάνουν τα παιδιά και που δεν έχουν καμία σημασία. Έτσι και εκείνη με χιούμορ ανέβασε το στιγμιότυπο στο Instagram. Δείτε τον γιο της που έχει το ίδιο "πάθος" με τον Βασίλη Σπανούλη.

Δείτε την ανάρτηση:

Σπανούλης Χοψονίδου σπίτι