Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Γύρισαν τα παιδιά από το σχολείο σε άθλια κατάσταση από...»

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Γύρισαν τα παιδιά από το σχολείο σε άθλια κατάσταση από...»

Μια αποκάλυψη για τα παιδιά της έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, σήμερα το πρωί στον αέρα της εκπομπής της. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ένα απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στο σχολείο τους, με αποτέλεσμα να γυρίσουν στο σπίτι με... άθλια κατάσταση.

Συγκεκριμένα, συζητούσε με τους συνεργάτες για τα κουνούπια και τις σκίπνες που έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους λόγω εποχής. Εκεί ήταν που η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο γεγονός πως τα παιδιά της γύρισαν σε άθλια κατάσταση από το σχολείο.

Σταματίνα Τσιμτσιλή παιδιά

«Εμένα με τσιμπάνε τα κουνούπια. Το έλεγα πάντα ότι είμαι γλυκοαίματη. Και ο γιος μου που είναι έτσι μικρούλης του κάνουν κάτι καρούμπαλα τέτοια. Γύρισαν τα παιδιά από το σχολείο σε άθλια κατάσταση από τα τσιμπήματα. Έχει σκνίπες, έχει τα κουνούπια τίγρεις», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Να σημειώσουμε πως πριν λίγες ημέρες «έσκασε» για την παρουσιάστρια μια ανακοίνωση «φωτιά» από τον ALPHA.

Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τα παιδιά της στον αέρα του Happy Day

Λίγο μετά το ξεκίνημα της σημερινής της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε στον αέρα του Happy Day, μία απίστευτη αποκάλυψη για τα παιδιά της, με την οποία γέλασαν πολύ όλοι οι συνεργάτες της, μιας και πρόκειται για κάτι που μπορεί να ακούσουν πολλές μανούλες.

Συγκεκριμένα, στην προβολή των σημερινών θεμάτων της εκπομπής, η Σταματίνα Τσιμτσιλή στάθηκε στη συνέντευξη που παραχώρησε ο γνωστός σεφ, Χριστόφος Πέσκιας, ο οποίος σε ένα σημείο αναφέρθηκε στο τι συμβαίνει στο σπίτι του.

Με τη σειρά της λοιπόν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να αναφερθεί σε ένα σκηνικό που συμβαίνει στο σπίτι της και έχει να κάνει με αυτά που της λένε η κόρες της για την εκπομπή της.

«Ο Χριστόφορος Πέσκιας είναι γλυκούλης εκεί που λέει ότι στο σπίτι του δεν αρέσει ποτέ το φαγητό του. Η αλήθεια είναι πως οι δικοί μας άνθρωποι είναι οι πιο αυστηροί. Όπως οι κόρες μου. Μου λένε “μαμά τι κάνεις εκεί στο Happy Day; Πας και πιάνεις κουβεντούλα; Αυτή είναι η δουλειά σου;”. Δηλαδή πλήρης αποδόμηση. Εν τέλει οι δικοί σου άνθρωποι, σού λένε την πιο φαρμακερή ατάκα» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψη παιδιά

Ωστόσο και πριν από λίγες ημέρες σημειώθηκε ένα τρομερό σκηνικό στον αέρα της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή, με την ίδια να κάνει ένα αιχμηρό σχόλιο για το σποτάκι του Χρήστου Λούλη που αποσύρθηκε. Δείτε εδώ την επική ατάκα της παρουσιάστριας.