Τραγικές στιγμές για μοντέλο - Μπήκε χειρουργείο για να αφαιρέσει έναν όγκο και της έκοψαν το πόδι

Έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν οι γιατροί

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τραγικές στιγμές για μοντέλο - Μπήκε χειρουργείο για να αφαιρέσει έναν όγκο και της έκοψαν το πόδι

Τραγικές στιγμές έζησε αγαπημένο μοντέλο. Γιατροί της βρήκαν όγκο στην κοιλιά, ωστόσο, όταν μπήκε στο χειρουργείο για να της τον αφαιρέσουν οι γιατροί, αναγκάστηκαν να της κόψουν το πόδι, καθώς έπαθαν σοκ με αυτό που αντίκρισαν.

Το 32χρονο μοντέλο, το οποίο είχε εκπροσωπήσει την χώρα της στον διαγωνισμό Miss Universe, νοσηλεύτηκε στην κλινική «Fundacion Cardioinfantil Hospital» της Μπογκοτά. Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας από το δωμάτιο της, είναι συγκλονιστικές.

Η επέμβαση δεν είχε χαρακτηριστεί σοβαρή, ωστόσο όταν οι γιατροί προσπάθησαν να αφαιρέσουν τον όγκο ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός. Ο όγκος ήταν τυλιγμένος γύρω από την κεντρική αορτή στο αριστερό της πόδι και δεν λάμβανε αίμα. Έτσι, οι γιατροί αναγκάστηκαν να της το ακρωτηριάσουν. Να σημειώσουμε πως πέθανε αγαπημένο μοντέλο από την Ελλάδα.

Ντανιέλ Αλβάρεζ ακρωτηριασμός όγκος

Πρόκειται για την Ντανιέλ Αλβάρεζ η οποία περνάει δύσκολες στιγμές. Στο πλευρό της βρίσκεται κάθε λεπτό η οικογένεια της.

Ντανιέλ Αλβάρεζ μοντέλο

Τραγικές στιγμές - Παραμορφώθηκε το πρόσωπο μοντέλου μετά από άγρια επίθεση του σκύλου της

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε μοντέλο - ηθοποιός μετά από επίθεση που δέχτηκε από το σκύλο της. Όπως αποκάλυψε η ίδια, από τις δαγκωματιές που της προκάλεσε παραμορφώθηκε το πρόσωπο της, ενώ παραλίγο να χάσει την όραση από το ένα της μάτι.

Η Aleksandra Prykowska, πρόσωπο γνωστής εταιρείας σαμπουάν και καλλυντικών, αλλά και ηθοποιός πριν από λίγες εβδομάδες υιοθέτησε έναν μεγάλου μεγέθους σκύλο, από καταφύγιο ζώων, τον οποίο και ονόμασε Λόγκαν.

Ωστόσο, ο σκύλος της επιτέθηκε κάτω από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Την δάγκωσε στο πρόσωπο και από θαύμα σώθηκε το μάτι της.

Μετά την επίθεση η Aleksandra Prykowska, επέστρεψε πίσω στο άσυλο τον σκύλο, κάτι που όπως έγραψε ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κάνει. Συγκεκριμένα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Είχα ένα ατύχημα το οποίο με οδήγησε να πάρω την δυσκολότερη απόφαση στη ζωή μου. Δεν θα γράψω λεπτομέρειες ωστόσο πρέπει να προστατεύσω ό,τι απέμεινε από εμένα».

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες σόκαρε η είδηση πως διάσημο μοντέλο βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του.

Μοντέλο επίθεση σκύλου παραμορφωμένο πρόσωπο