«Η απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη είναι για...» - Αποκάλυψη για την αποχώρηση της από τον ALPHA

Ποια μίλησε για την ανακοίνωση «φωτιά» που έκανε για το οριστικό τέλος της από την τηλεόραση;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Η απόφαση που πήρε η Ελένη Μενεγάκη είναι για...» - Αποκάλυψη για την αποχώρηση της από τον ALPHA

Μια αποκάλυψη για την Ελένη Μενεγάκη έκανε η Αθηνά Οικονομάκου μέσα από συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Tv Έθνος». Τι είπε για την απόφαση της να αποχωρήσει οριστικά από τον ALPHA, αλλά και γενικά από την τηλεόραση;

Η ηθοποιός πολλές φορές είχε βρεθεί καλεσμένη στην εκπομπή της, είχαν μιλήσει για όλα και δεν γινόταν να μην ερωτηθεί για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Ελένη Μενεγάκη Αθηνά Οικονομάκου ALPHA

Αυτά αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου για την Ελένη Μενεγάκη και τον ALPHA

Στον Alpha έρχονται μεγάλες αλλαγές. Πώς εισπράττεις την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη;

Όπως ακριβώς το ανακοίνωσε. Αντιλαμβάνομαι πως αυτή ήταν η ανάγκη και η επιθυμία της. Είναι απόλυτα σίγουρη για το τι θέλει. Η Ελένη είναι από τις πιο έξυπνες γυναίκες που έχω γνωρίσει. Πιστεύω πως η απόφαση που πήρε είναι για καλό της και θα την ανανεώσει. Της εύχομαι καλή ξεκούραση και κάθε επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει.

Δείτε ωστόσο, και το πρόβλημα που αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη ότι την βασανίζει. Το έκανε γνωστό η ίδια μέσα από την εκπομπή της.

Το μήνυμα όλο νόημα της Ελένης Μενεγάκη για την αποχώρησή της από τον ALPHA

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει ένα μήνυμα όλο νόημα στους τηλεθεατές της, λίγο πριν αποχωρήσει από τον ALPHA και αφήσει πίσω της μία καριέρα γεμάτη επιτυχίες στην ελληνική τηλεόραση.

Στις 21 Μαϊού, η Ελένη Μενεγάκη μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό, τη μεγάλη της απόφαση να αφήσει πίσω της την ελληνική τηλεόραση.

«Αυτό που θέλω να ξέρετε και το είχα βάλει στο μυαλό μου πως θα σας το πω στη γιορτή μου. Σας αποχαιρετώ από τον Alpha στο τέλος της σεζόν. Σας το λέω σήμερα. Δε θα με δείτε κάπου την επόμενη σεζόν, γιατί είναι μια ευκαιρία για μένα να κάνω πράγματα που δεν έκανα σε μικρότερη ηλικία. Πράγματα που είναι απλά», ήταν τα λόγια με τα οποία είχε αποφασίσει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της.

Από τη μεριά της, και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη. Δείτε εδώ όλα όσα είπε για την παρουσιάστρια.

Έκτοτε, η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει δείξει μία χαλαρότητα και μία ανεμελιά στην εκπομπή της. Ανακουφισμένη μετά την ανακοίνωσή της, η Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε πως πλέον για εκείνη ο χρόνος κυλάει διαφορετικά.

Αυτό ήταν το μήνυμα όλο νόημα που έστειλε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της

«Δυνάμωσε τη μουσική μέχρι να βγάλω την τηλεθεάτρια, δεν βιαζόμαστε! Ο χρόνος κυλάει αλλιώς… τώρα πια κυλάει αλλιώς…»!

Ελένη Μενεγάκη αποχώρηση