MasterChef - Τελικός: Η αποκάλυψη του Σταύρου Βαρθαλίτη για το ξεκίνημα της καριέρας του

Τρομερή εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef - Τελικός: Η αποκάλυψη του Σταύρου Βαρθαλίτη για το ξεκίνημα της καριέρας του

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, παρακολουθούμε το πρώτο μέρος του μεγάλου τελικού του διαγωνισμού. Ο Σταύρος Βαρθαλίτης δε δίστασε να κάνει μία υπέροχη αποκάλυψη για το ξεκίνημα της καριέρας του και για τις σκέψεις που είχε αρχικά για τη μαγειρική.

Ο Σταύρος θεώρησε ότι τώρα που βρίσκεται στον τελικό, έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί με το κοινό μερικές σκέψεις του γύρω από το παιχνίδι.

Για το λόγο αυτό, μίλησε για την οπτική που είχε απέναντι στην μαγειρική πριν από μερικά χρόνια.

Νωρίτερα, είδαμε ένα επικό μοντάζ από τις καλύτερες στιλιστικές εμφανίσεις του Σταύρου Βαρθαλίτη που "τρέλαναν" τους κριτές. Δείτε εδώ το βίντεο!

Αυτή ήταν η αποκάλυψη που έκανε ο Σταύρος Βαρθαλίτης για το ξεκίνημα της καριέρας του

«Όταν ξεκίνησα την μαγειρική σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να δουλεύω για λεφτά, σκεφτόμουν ότι δεν ήθελα να δουλεύω σαν επάγγελμα, θέλω να κάνω απλά το όνομα μου γνωστό, χαράζοντας ένα δρόμο. Τώρα πέρασαν τα χρόνια, το βλέπω και βιοποριστικά μη λέω ψέματα αλλά στο τέλος της ημέρας μετράει τελικά να μπει ο χαρακτήρας σου στο πιάτο σου, στο εστιατόριο σου και πιστεύω ο κόσμος θα το καταλάβει και θα σε ανταμείψει», είπε ο Σταύρος.

Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι αυτός που θα έχει τα πιο δυνατά πιάτα στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», ανέφεραν στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος μίλησε για πρώτη φορά για την Κατερίνα και τον λόγο που έδωσε την ασυλία στην Μαρία μετά την αποχώρηση του από το MasterChef. Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε εδώ.