MasterChef - Τελικός: Η παραγωγή "αδειάζει" την Ντέμη - Το παρασκήνιο που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Αδιανόητο περιστατικό!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef - Τελικός: Η παραγωγή

Στο σημερινό, πρώτο μέρος του τελικού του MasterChef, η παραγωγή δε δίστασε να "αδειάσει" την Ντέμη, προβάλλοντας ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια, το οποίο δεν είχαν δείξει ποτέ οι κάμερες, όταν προβλήθηκε κανονικά το επεισόδιο.

Σταυρής και Σταύρος είχαν ήδη μαγειρέψει και κάθονταν μαζί στον καναπέ, ενώ περίμεναν την βαθμολογία των κριτών. Οι δύο φίλοι, ξεκίνησαν να συζητάνε διάφορα στιγμιότυπα από το παιχνίδι και αναπόφευκτα, η κουβέντα πήγε στα νεύρα και στους τσακωμούς του Σταυρή.

Νωρίτερα, είδαμε ένα επικό μοντάζ από τις καλύτερες στιλιστικές εμφανίσεις του Σταύρου Βαρθαλίτη που "τρέλαναν" τους κριτές. Δείτε εδώ το βίντεο!

Πριν από κάποιους μήνες, ο Σταυρής, είχε τσακωθεί με την Ντέμη σε μία ψηφοφορία, και εκείνη αργότερα του είχε ζητήσει συγγνώμη λέγοντάς του πως δεν ήθελε να αναφερθεί στον ίδιο αλλά στον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Η παραγωγή έδειξε το στιγμιότυπο αυτό και προσέθεσε μία "κρυφή" σκηνή. Συγκεκριμένα, έδειξε την Ντέμη να εκμυστηρεύεται σε μία συμπαίκτρια της: «Θα πω ότι μπερδεύτηκα και θα πω ότι ήθελα να πω Σταύρο αντί για Σταυρή».

Αυτός είναι ο νικητής του MasterChef

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα είναι αυτός που θα έχει τα πιο δυνατά πιάτα στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», ανέφεραν στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος μίλησε για πρώτη φορά για την Κατερίνα και τον λόγο που έδωσε την ασυλία στην Μαρία μετά την αποχώρηση του από το MasterChef. Τι αποκάλυψε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής. Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε εδώ.