Η ανάρτηση της Ντέμης λίγο πριν τον τελικό του MasterChef: «Στα μάτια των θεατών...»

Τι έγραψε η πρώην παίκτρια;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η ανάρτηση της Ντέμης λίγο πριν τον τελικό του MasterChef: «Στα μάτια των θεατών...»

Η ανάρτηση της Ντέμης λίγο πριν τον τελικό του MasterChef. «Στα μάτια των θεατών γεμίσαμε θανάσιμους εχθρούς, αλλά δεν ήταν έτσι» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Για κάποιους παίκτες μπορεί το ταξίδι να έχει τελειώσει εδώ και καιρό, όμως το παιχνίδι τελειώνει σήμερα, με τον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή Γεωργίου να διεκδικούν το έπαθλο και τον τίτλο του MasterChef 4.

Λίγες ώρες πριν το τελικό, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, Ντέμη Γεωργίου, ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της:

«Αυτό το ταξίδι για εμένα μπορεί να τελείωσε πριν μερικές εβδομάδες αλλά οριστικά θα κλείσει ένας κύκλος για όλους μας απόψε !

Ένα ταξίδι που γεμίσαμε γνώσεις, εμπειρία, αδελφικούς φίλους, στα μάτια των θεατών θανάσιμους εχθρούς αλλά δεν ήταν έτσι, αυτό ήταν μόνο το 5% το υπόλοιπο 95% είναι οι ανθρώπινες σχέσεις που διαμορφώθηκαν καταλυτικά η αλλαγή μας στο χρόνο και στο μέλλον θα δείξει η σταδιοδρομία μας στο επαγγελματικό στερέωμα .
Καλή επιτυχία απόψε καλά αποτελέσματα!!!».

Δείτε την ανάρτηση:

➡️ Αυτό το ταξίδι για εμένα μπορεί να τελείωσε πριν μερικές εβδομάδες αλλά οριστικά θα κλείσει ένας κύκλος για όλους μας...

Posted by Demmy Georgiou / Ντέμη Γεωργίου on Wednesday, June 17, 2020

Μάλιστα, όπως είδαμε μέσα από τα πλάνα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα», η Ντέμη έχει προσλάβει στην κουζίνα του εστιατορίου της, μία πρώην παίκτρια του διαγωνισμού. Δείτε εδώ ποια είναι και θα πάθετε πλάκα!

MasterChef - Τελικός: Η παραγωγή "αδειάζει" την Ντέμη - Το παρασκήνιο που δεν έδειξαν ποτέ οι κάμερες

Στο σημερινό, πρώτο μέρος του τελικού του MasterChef, η παραγωγή δε δίστασε να "αδειάσει" την Ντέμη, προβάλλοντας ένα στιγμιότυπο από τα παρασκήνια, το οποίο δεν είχαν δείξει ποτέ οι κάμερες, όταν προβλήθηκε κανονικά το επεισόδιο.

Σταυρής και Σταύρος είχαν ήδη μαγειρέψει και κάθονταν μαζί στον καναπέ, ενώ περίμεναν την βαθμολογία των κριτών. Οι δύο φίλοι, ξεκίνησαν να συζητάνε διάφορα στιγμιότυπα από το παιχνίδι και αναπόφευκτα, η κουβέντα πήγε στα νεύρα και στους τσακωμούς του Σταυρή.

Νωρίτερα, είδαμε ένα επικό μοντάζ από τις καλύτερες στιλιστικές εμφανίσεις του Σταύρου Βαρθαλίτη που "τρέλαναν" τους κριτές. Δείτε εδώ το βίντεο!

Πριν από κάποιους μήνες, ο Σταυρής, είχε τσακωθεί με την Ντέμη σε μία ψηφοφορία, και εκείνη αργότερα του είχε ζητήσει συγγνώμη λέγοντάς του πως δεν ήθελε να αναφερθεί στον ίδιο αλλά στον Σταύρο Βαρθαλίτη.

Η παραγωγή έδειξε το στιγμιότυπο αυτό και προσέθεσε μία "κρυφή" σκηνή. Συγκεκριμένα, έδειξε την Ντέμη να εκμυστηρεύεται σε μία συμπαίκτρια της: «Θα πω ότι μπερδεύτηκα και θα πω ότι ήθελα να πω Σταύρο αντί για Σταυρή».