Η Μέγκι Ντρίο θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της - Η αποκάλυψη για το ταξίδι της στην Αμερική

Πολύ ευχάριστα νέα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Μέγκι Ντρίο θα κάνει το μεγάλο βήμα στην καριέρα της - Η αποκάλυψη για το ταξίδι της στην Αμερική

Η Μέγκι Ντρίο ετοιμάζεται σιγά σιγά να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα το οποίο θα απογειώσει την καριέρα της. Η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε την αποκάλυψη για το επερχόμενο ταξίδι της στην Αμερική.

Το γνωστό μοντέλο έχει δείξει πως δεν έχει σκοπό να αφήσει ούτε μία μέρα να πάει χαμένη, καθώς θέλει να κάνει πραγματικότητα, το μεγάλο της όνειρο για μία λαμπρή καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ.

Να σημειώσουμε βέβαια πως έγινε γνωστό, ότι η Μέγκι Ντρίο δε θα συμμετέχει στην επόμενη σεζόν της εκπομπής «Ευτυχείτε». Δείτε εδώ όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ.

Για τον λόγο αυτό, σε λίγο καιρό πρόκειται να ταξιδέψει στην Αμερική προκειμένου να περπατήσει στην εβδομάδα μόδας.

Αυτό είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα της Μέγκι Ντρίο

«Το μεγαλύτερο βήμα και όνειρο που γίνεται πραγματικότητα», έγραψε η Μέγκι Ντρίο.

Μέγκι Ντρίο καριέρα

Η Μέγκι Ντρίο "καρφώνει" την Εύη Ιωαννίδου και τον Ντάνο

«Πέρασε η τηλεοπτική σεζόν, τελείωσε με επιτυχία, θα έλεγα, τουλάχιστον για μένα. Κρατάω τα καλύτερα από εκεί, ήταν μια πρωτότυπη εμπειρία γιατί ήταν κάτι πολύ καινούργιο για μένα. Δυσκολεύτηκα πολύ στην αρχή, αλλά θεωρώ ότι έδωσα το 1000% του εαυτού μου.

Ανακοινώνω κι επίσημα ότι με το Open τελείωσε η συνεργασία μου. Δεν έχει γίνει κάτι, απλά τελείωσε το συμβόλαιο, υπογράψαμε και μέχρι εκεί. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ανανέωση γιατί δεν έχει ανανεώσει κανείς από το πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου, μόνο η ίδια. Δεν ξέρω αν θα αποφασίσω να είμαι πάλι εκεί.

Δεν είχαμε να λύσουμε κάτι με την Εύη Ιωαννίδου. Αυτό που είπα για την ίδια και τον Ντάνο ισχύει. Δεν είπα ότι είχαν σχέση, είπα ότι υπήρχε ένα φλερτ. Με τη Μικαέλα μιλάω, είμαστε φίλες, απλά δεν το πουλάμε όπως η Κάτια με την Ασημίνα. Η Εύη ήταν μια τεράστια έκπληξη, όσο περνούσαν οι μήνες μου έδειχνε και κάτι χειρότερο. Η Κάτια έχει βάλει στόχο να πάρει παραμάζωμα τα ριάλιτι και τις εκπομπές», είπε η Μέγκι Ντρίο.