MasterChef - Τελικός: Η αποκάλυψη των κριτών για το πιο ιδιαίτερο πιάτο της δοκιμασίας

Από εκεί πήραν την έμπνευση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef - Τελικός: Η αποκάλυψη των κριτών για το πιο ιδιαίτερο πιάτο της δοκιμασίας

Στο σημερινό, δεύτερο και τελευταίο μέρος του μεγάλου τελικού του MasterChef, οι τρεις κριτές αποκάλυψαν τη σκέψη τους, πίσω από το πιο ιδιαίτερο πιάτο που παρουσίασαν για την δοκιμασία αντιγραφής που θα κρίνει τον νικητή.

Σταύρος και Σταυρής ρίχτηκαν στη μάχη προκειμένου να κερδίσουν τα 50.000 ευρώ και τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef.

Μιας και είπαμε ωστόσο για το MasterChef, δείτε και την ανάρτηση της Ντέμη λίγο πριν τον μεγάλο τελικό!

Μέχρι το τέλος του επεισοδίου θα έχουμε μάθει ποιος είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι! Προκειμένου ωστόσο να φτάσουν μέχρι εκεί, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής 4 πιάτων.

Αυτό είναι το πιο ιδιαίτερο πιάτο του τελικού του MasterChef

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε ένα πιάτο το οποίο φαινομενικά έμοιαζε με ένα τηγανιτό αυγό, με πατάτες, κέτσαπ και ψωμί, ωστόσο οι κριτές αποκάλυψαν πως πρόκειται για ένα γλυκό με πανακότα, φράουλα και μάνγκο.

Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος πήρε το λόγο και εξήγησε πώς ήρθε η έμπνευση για το πιάτο αυτό, περιγράφοντας μία σκηνή από μία ταινία που είδαν μαζί οι τρεις κριτές.

Αυτό είναι το όνομα του νικητή του MasterChef

Σύμφωνα λοιπόν με το spoiler που έχει βγει, τα πιο δυνατά πιάτα τα έχει ο Σταύρος Βαρθαλίτης, με αποτέλεσμα να προηγείται της βαθμολογίας και να αφήνει πίσω του τον Σταυρή Γεωργίου.

MasterChef Spoiler νικητής

Να σημειώσουμε ωστόσο, πως κάθε φορά που ένας νικητής αποχωρεί από το παιχνίδι γίνονται αποκαλύψεις. Όπως αυτή του Διονύση για τις... στενές επαφές μέσα στο παιχνίδι που δεν δείχνουν οι κάμερες.

Κάπου εδώ το spoiler μάλιστα που είχε κάνει η Φαίη Σκορδά, επιβεβαιώνεται, καθώς ο Σταύρος Βαρθαλίτης θα κερδίσει στις δοκιμασίες και τελικά θα αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του MasterChef.

«Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο. Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι μενού αντιγραφής νικητής. Έχουμε δύο ημιτελικούς και τις δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, σκέφτηκαν όμως ότι συνέβη με το GNTM και έκαναν πίσω…», είχαν αναφέρει στο πάνελ της εκπομπής του Πρωινού. Δείτε ωστόσο, όλα όσα χάσατε από τον πρώτο τελικό.

MasterChef νικητής Σταυρός Βαρθαλίτης